Norvell Venetian Bronzer 4 Faces kasvoille ja käsille itseruskettava 60ml

17,00

Loistava suihke kasvojen ja käsien rusketukseen! Venetian-sävy sopii jo vähän ruskettuneelle iholle tai jos ihon väri on tummempi tai ruskettuu helposti.
Rusketus lähtee ensimmäiseksi aina kasvoista ja käsistä pois, koska pesemme niitä useammin kuin muita vartalon osia. Bronzer 4 Faces – spraylla saat helposti korjattua tilanteen.

– TÄYDELLINEN IHONVÄRI: Ainutlaatuinen pumpattava spray, jolla saat tasaisesti annostelevan saumattoman, luonnollisen ja kauniin pronssimaisen ruketuksen. Ei raitoja, ei tahroja eikä oranssia lopputulosta. Täydellinen ”heti valmis ja menoksi” -tuote koska tahansa ja missä tahansa.

– SUPER KOSTEUTTAVA: Eksusiiviset mikrokapsulit sitovat kosteuden iholle 24 tunniksi. Luonnolliset entsyymit korjaavat huonokuntoista ihoa tehden siitä taas kimmoisemman.

– PITKÄAIKAINEN SYVÄ RUSKETUS: Ainutlaatuinen koostumus lukitsee DHA:n ihon ylimpiin kerroksiin saaden rusketuksen pysymään pidempään ja värin syvemmäksi.

– EI DHA HAJUA: Kehittynyt DHA hajukapselointi on hajulukko joka käytänöllisesti eliminoi yleisesti tunnetun hajun itseruskettavissa aineissa.

– TURVALLINEN JA ELÄINKOKEETON: Hellävarainen, sopii kaikille ihotyypeille, ei tuki ihohuokosia, ei sisällä sulfaatteja tai GMOta, ei gluteenia tai parabeeneja tai petrokemiallisa aineita. Dermatologisesti testattu.

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,075 kg (kilogramma)

Käyttöohje

Parhaimman tulosen saat kun ensin kuorit ihoa kevyesti 24 tuntia ennen levitystä. Levitä sprayta Norvell Blending Mitt levityskintaalla tai meikinlevitys sienellä tai sormin tasaisesti ja pehmeästi, kasvojen osiin jonne haluat rusketusta. Joskus saa hyvän hehkun kasvoille kun vain laittaa ainetta poskipäihin, nenälle ja otsalle jonne aurinko yleensä ensin nappaa.

Huomioi erityisesti kun levität ainetta kasvoille, että sekoitat sitä varovasti myös hiusrajaan, käytä tarvittaessa tähän meikinlevitys sientä. Vältä kosketusta huuliin ja silmiin. Pese huolellisesti sormien välit ja kämmenet. Varo roiskimasta vettä juuri käsitellyille alueille.

Väri kehittyy seuraavien 2-3 tuntien aikana ja pysyy hehkuvana pari päivää. Tämän jälkeen voit taas levittää sitä haluamillesi kohdille tai koko kasvoille.

Voit halutessasi laittaa kasvoille meikkivoiteen tai puuterin sprayn jälkeen tai olla ihan ”naturel” ja nauttia terveen ja vitaalisen näköisestä ihosta!

Varoitus auringosta

Tuote ei sisällä aurinkosuojaa. Ihon altistuminen auringolle ilman suojakertoimia vanhentaa ihoa nopeammin ja kasvattaa ihosyövän riskiä vaikka iho ei palaisi.

Huomioi myös nämä

Tuote on vain ulkoiseen käyttöön.

Vältä tuotetta joutumasta silmiin.

Jos iho ärtyyntyy tuotteesta, lopeta sen käyttö.

Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille.

INCI

Aqua (Water/Eau), Dihydroxyacetone (DHA), Alcohol Denat., Ethoxydiglycol, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate (Vit E), Ascorbic Acid (Vit C), Xanthan Gum, Glycerin, Propanediol, Caramel, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Hexylene Glycol, Fragrance (Parfum), Yellow 5/CI 19140, Blue 1/CI 42090, Red 33/CI 17200, Red 40/CI 16035, Yellow 6/CI 15985,Green 5/CI 61570, Coumarin

Go to Top