Silk Oil of Morocco

Pidä huolta kehostasi –  arganöljyllä terveellisempään elämään.

Marokko on parhaiten tunnettu värikkäästä historiastaan, henkeäsalpaavista maisemista, Saharan autiomaasta ja tietysti arganöljystä. Tuhansia vuosia sitten ihmiset Lounais-Marokossa löysivät luonnollisia parantavia ominaisuuksia sisältävän arganöljyn, jota he uuttivat arganpuun hedelmän siemenen ytimestä.

Vuonna 1510 tutkija Leo Africanus tutustui Marokon öljyyn matkustellessaan Pohjois-Afrikassa. Pian öljy löysi tiensä Eurooppaan, missä se nopeasti tunnustettiin ylhäisön piireissä parantavaksi voimaksi sekä ihon ja hiusten kosteuttajaksi. Loppu on historiaa, kuten sanotaan.

Australialainen Silk Oil of Morocco on tuonut tämän ainutlaatuisen öljyn kaikkien niiden ulottuville, jotka haluavat parasta iholleen ja hiuksilleen. Yhtiön perustaja ja omistaja Shirley Piscina kärsi pitkään vaikeasta psoriasiksesta, joka oli levinnyt kasvoihin, hiuspohjaan ja osittain vartaloon. Hän kokeili erilaisia hiustenhoitoaineita ja kosmetiikkatuotteita, steroidiruiskeita sekä voimakkaita voiteita, joista yksikään ei auttanut. Turhauduttuaan tilanteeseen Shirley päätti itse alkaa tutkia hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteiden tarjontaa. Vuonna 2009 hän palkkasi australialaisia kemistejä etsimään raaka-aineita, joilla hänen huono iho saataisiin kuntoon, jolla saataisiin hänen ohuet hiuksensa taas kasvamaan sekä hidastamaan ihon vanhenemista. Tuotekehityksen lopputuloksena syntyi vuonna 2010 Silk Oil of Morocco Treatment Serum, joka on vallankumouksellinen tuote niin ihon- kuin hiustenhoitoon.

Tänä päivänä Silk Oil of Moroccon valikoima käsittää hiustenhoito-, ihonhoito- ja mineraalimeikkisarjat, joiden kaikissa tuotteissa on kylmäpuristettua luomulaatuista arganöljyä. Laadukkaat tuotteet takaavat ylellisen käyttökokemuksen kerta toisensa jälkeen. Silk Oil of Morocco pyrkii käyttämään innovatiivisia ja luonnonmukaisia raaka-aineita sekä kierrätyskelpoisia pakkauksia aina, kun mahdollista

Kaikki hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet sekä suurin osa mineraalimeikeistä valmistetaan Australiassa. Perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Brisbanessa. Silk Oil of Morocco -tuotteita myydään yli 30 maassa ympäri maailmaa.

Silk Oil of Morocco -sarjan tuotteita tuo Suomeen La Nina Ltd., joka on kosmetiikka-alalla vuosia työskennelleen Nina Riikosen vuonna 2012 perustama maahantuontiyritys.

Silk Oil of Morocco on perheyritys joka toimii ja jonka pääkonttori on Brisbanessa Australiassa. Jo kolmen vuoden jälkeen perustamisesta (v.2009) yritys toimitti tuotteita ympäri maailmaa hiusten- ja kauneuden alan ammattilaisille. Sarjan suosio ja tavaravalikoiman kasvu on ollut käsittämättömän nopeaa tuntemattomasta ja pienestä alusta huolimatta.

Silk Oil of Morocco tavaramerkki käsittää ammattilaisille tarkoitetun hiustenhoidon, ihonhoidon ja mineraalimeikkisarjan joissa kaikissa tuotteissa on sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä. Kaikki tuotteet ovat äärettömän korkealuokkaisia ja ne takaavat ylellisen kokemuksen aina kerta toisensa jälkeen.

Asiakkaat jotka ostavat Silk Oil of Morocco tuotteita huomaavat, että emme tee kompromissia saavuttaaksemme laadun – vain paras kelpaa. Silk Oil of Morocco tavaramerkki pyrkii käyttämään innovatiivisia luonnonmukaisia raaka-aineita ja kierrätyskelpoisia pakkauksia aina kun se on mahdollista.

Arganöljy

Arganöljyä uutetaan arganpuun hedelmän siemenestä. Puu tunnetaan myös nimellä ”elämän puu”. Arganöljy sisältää antioksidantteja, E- ja A-vitamiinia ja ryppyjä ja vanhenemista vähentäviä ominaisuuksia. Uskomattoman kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta se korjaa ja suojaa ihoa. Öljy on loistava tuote heille, jotka kärsivät psoriasiksesta, ihottumasta, tai joilla on kuiva iho.  Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH-tasapainon. Se lisää ihon ja hiusten elastisuutta ja auttaa silottamaan esimerkiksi akne- tai leikkausarpia.

Aloe Vera

Tutkimukset ovat osoittaneet aloe veran ainutlaatuiset, lääkkeenomaiset ominaisuudet, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Aloe vera kulkeutuu ihon läpi neljä kertaa nopeammin kuin vesi. Se parantaa verenkiertoa ja auttaa uusien solukkojen muodostumisessa. Se rauhoittaa haavoja, hankaumia, ruhjeita ja palovammoja. Äärimmäisen kosteuttava aloe vera rauhoittaa hyönteisten pistosta aiheutunutta kutinaa, ihottumaa ja helpottaa psoriasista ja makuuhaavoja. Sitä käytetään myös auringon aiheuttaman ihon palovammojen ja rakkuloiden hoitoon.  Aloe vera sisältää kuutta erilaista antiseptistä “agenttia”, jotka toimivat yhdessä ehkäisten tulehduksia.

Helokki

Helokilla on keltaiset, iltaisin kukkivat kukat. Helokkiöljy sisältää GLA:ta (välttämättömiä rasvahappoja), joita tarvitaan kasvamiseen ja kehittymiseen. Se on erinomainen ihottuman, psoriasiksen, kuivan ja kutiavan ihon hoidossa. Helokkiöljy helpottaa tulehtunutta akneihoa, ihottumaa, se vähentää ihon virheitä ja punaisuutta. Se auttaa vähentämään hentoja ryppyjä ja auttaa hälventämään tummaa ihoa silmien ympärillä. Se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

E-vitamiini

E-vitamiini toimii antioksidantin tapaisesti ja auttaa ehkäisemään kudoksia ja solukkoja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Se on peräisin luonnollisista lähteistä kuten kasviksista, pähkinöistä, öljyistä, kokojyväviljasta ja tummalehtisistä kasviksista. E-vitamiini on yhtenäinen nimitys rasvaliukoisille yhdisteille, joilla on erikoislaatuinen antioksidanttien tapa toimia. Se hoitaa ja suojaa ihoa auringon vahingollisilta säteiltä ja rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. E-vitamiini pehmentää raskausarpia ja muita arpia.

Johanneksenleipäpuun siemenet

Johanneksenleipäpuun siemenet (Ceratonia siliqua) sisältävät runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Siemenillä on pehmentävä vaikutus, ja ne auttavat ihoa aktivoimaan sen normaalin tervehdytyssysteemin, joka hidastuu vanhenemisen myötä. Pehmentävän ja kiinteyttävän uutteen ansiosta se toimii myös ihoa kohottavana.

 Sitruunahappo

Sitruunahappoa löytyy hyvin monista hedelmistä ja kasviksista kuten sitruunoista, limeistä, appelsiineista ja greipeistä. Sitruunahappo sisältää C-vitamiinia, joka on tehokas, ihon omaa kollageenituotantoa kiihdyttävä antioksidantti. Se auttaa parantamaan ihon solukkoa, ja samalla ehkäisee vapaiden radikaalien toimintaa.

Ginseng

Ginseng tunnetaan yhtenä maailman virkistävämpänä yrttinä, ja sitä pidetään suorastaan luonnon ”ihmelääkkeenä”. Yrtti puhdistaa ihon myrkyistä ja vapaista radikaaleista, jotka voivat kerääntyä ihoon ympäristön saasteista, tai kun iho on altistunut auringonvalolle. Ihonhoitotuotteissa ginsengiä käytetään tekemään ihosta terveen oloinen ja hehkuva.

 Vihreä tee

Vihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja ja tulehduksen vastaisia ominaisuuksia, ja se voi hidastaa vanhentumisen merkkejä. Sitä voidaan myös käyttää aknen hoitoon.

Jojobaöljy

Jojobaöljy on kasviperäinen uute jojobapuun siemenestä. Se sisältää luonnollista E-vitamiinia ja auttaa hoitamaan ihon normaalia öljytasapainoa. Jojobaöljy ei menetä antioksidanttisia ominaisuuksiaan, vaikka sitä säilytettäisiin pidempään. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Jojoba auttaa tervehdyttämään tulehtunutta ihoa kuten psoriasista, ihoärsytystä ja aknea.

Makadamiapähkinäöljy

Makadamiapähkinäöljy imeytyy nopeasti ihoon, pehmentäen ja kosteuttaen sitä. Se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja. Se on yleisesti käytetty raaka-aine aurinkovoiteissa, ja se auttaa suojaamaan ihoa auringossa palamiselta sekä häivyttää ihon arpia.

 Kärsimyshedelmä

Kärsimyshedelmästä saatava uute sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen. Se sisältää A- ja C-vitamiinia sekä luonnollista kaliumia. Lisäksi se on ihanan tuoksuinen!

Ruusupelargoniaöljy

Ruusupelargoniaöljy uutetaan pelargoniasta – kasvista, jolla on luonnollinen ruusun tuoksu. Se auttaa tasapainottamaan talirauhasia ja öljyistä ihoa sekä kiinteyttämään velttoa ihoa. Se pitää ihon joustavana ja ehkäisee talirauhasten tukkeutumista.  Öljyllä on myös antiseptisia ominaisuuksia, ja se hoitaa hyvin ihottumaa ja ehkäisee hyönteisten puremia.

Karitevoi

Karitevoi on täysin luonnollinen A-vitamiinivoide. Se on fantastinen ihon kosteuttaja, ja sillä on poikkeuksellisia tervehdyttäviä ominaisuuksia. Se parantaa monia iho-ongelmia kuten ihottumaa, ryppyjä ja ihoärsytystä. Karitevoi auttaa ihoa suojautumaan UV-säteiltä, parantamaan ihoallergioita, haavoja ja on loistava herkälle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia.

Auringonkukansiemenöljy

Auringonkukan siemenistä saatava öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka imeytyvät helposti.  Sen sisältämät antioksidanttiset ominaisuudet auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Se on erittäin käytetty raaka-aine kosmetiikassa ja voiteissa, sillä se auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteutta.

Vehnäproteiini

Vehnäproteiini sisältää proteiinia ja aminohappoja. Vehnäproteiini auttaa kiinteyttämään ihoa antaen sille samalla pehmeyttä ja hoivaa. Se on luonnollinen kosteuttaja, ja se vähentää ihoryppyjen syvyyttä.

Mandariininkuoriöljy Tangerina

Sitrushedelmä tangeriini on yksi mandariinin lajike. Tangeriinissa on runsaasti C-vitamiinia, folaattia (B-vitamiini), kaliumia ja magnesiumia. Tangeriininkuoriöljy parantaa ihon laatua ja kirkastaa ihoa.

Kurkunhedelmäuute

Kurkusta saatavaa uutetta on yleensä käytetty ihonhoitotuotteissa, kosmetiikassa ja hiustenhoidossa sen rauhoittavan ja viilentävän ominaisuuksien vuoksi. Kurkku on loistava apu auringosta ärtyneelle iholle.

Saksanpähkinäkuorijauhe

Saksanpähkinän kuorijauhe on luonnollinen, pehmeästi hankaava kuorinta-aine. Se on myrkytön ja luonnollisesti hajoava. Sitä käytetään lukuisissa tuotteissa kuten suihkugeeleissä, saippuoissa ja ihon puhdistusaineissa sen pehmeiden kuorintaominaisuuksien vuoksi.

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että tuotteillamme on tarkat linjaukset:

 • Ei sulfaatteja missään muodossa. Tämä koskee myös ns. piilosulfaatteja kuten Sodium Cocoyl Isethionate ja Olefin Sulfonate.
 • Ei parabeeneja
 • Ei keinotekoisia hajusteita
 • Ei alkoholia
 • Ei lanoliinia
 • Ei gluteenia
 • Ei sisällä DEA, MEA, tai TEA
 • Ei geneettisesti muunneltuja organismeja (GMO)
 • Ei eläinkokeita
 • Ei formaldehydejä
 • Ei kalaöljyä
 • Ei pellavaöljyä
 • Ei vismuttia
 • Raaka-aineiden täytyy olla turvallisia ja niin luonnollisia kuin mahdollista. Kaikki luonnon raaka-aineet on kasvatettu luonnonmukaisesti aina, kun se on mahdollista.
 • Kaikkien uutteiden ja tärkeiden eteeristen öljyjen on oltava sertifioituja ja luomulaatuisia aina, kun se on mahdollista.
 • Kaikki aineet ovat testattuja.
 • Kaikkien aineiden täytyy olla biologisesti hajoavia.
 • Tuotteet sopivat myös vegaaneille, koska ne eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.

Arganöljy on yksi lupaavimmista raaka-aineista kosmetiikkateollisuudessa. Tiesitkö, että öljyä voidaan käyttää moneen muuhunkin kuin vain tehokkaaseen ihon hoitoon ryppyjä vastaan? Tämä Marokon ”ihme öljy”, kuten sitä yleensä kutsutaan sisältää 80 % välttämättömiä rasvahappoja (auttavat tulehduksiin), kuten myös ihoa pehmentävää skvaleenia, ihon kollageenia suojaavaa phytostereolsia ja kasviyhdisteitä, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Nämä tekevät öljystä monikäyttöiseen kauneustuotteen, jota on helppo käyttää jokapäiväisessä kauneudenhoidossa.

Tässä kahdeksan hyvää syytä käyttää puhdasta arganöljyä:

 1. Arganöljy pehmentää kuivaa ja karheaa ihoa. Öljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot kosteuttavat jopa karitevoita (shea butter)paremmin kasvojasi, käsiäsi ja vartaloasi.
 2. Arganöljy auttaa vähentämään ikäviä raskausarpia. Öljy imeytyy välittömästi ja kosteuttaa ihon herkät alueet jättäen ne venyvimmiksi ja pehmeiksi.  Hieromalla öljyä reisiin ja vatsan alueelle aamuin ja illoin saat parhaimman tuloksen.
 3. Arganöljy vähentää arpien ja muiden ihovirheiden näkyvyyttä. Hieromalla öljyä näihin kohtiin iho saa kosteutta ja tulee joustavammaksi ja kiinteämmäksi. Öljyssä on soluja uudistava ominaisuus joka saa pienet arvet häipymään jopa kokonaan sekä häivyttämään isompien arpien näkyvyyttä. Tämä auttaa myös kasvoissa aknen aiheuttamiin ihomuutoksiin. Ihosta tulee pehmeämpi ja se näyttää terveemmältä ja heleältä.
 4. Agranöljyllä on vanhenemista ehkäisevä (anti-agening) vaikutus ja se auttaa myös vähentämään silmänympärys ihon hienoja ryppyjä. Öljy pehmentää ihoa ja lisää sen elastisuutta. Se auttaa ikääntynyttä ihoa näyttämään heleämmältä ja rypyttömämmältä.
 5. Arganöljy varmistaa ihon talirauhasten tuotannon tasapainon. Tämä saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, koska yleensä luullaan, että käyttämällä öljyä ihon oma öljyntuotanto lisääntyy ja aiheuttaa näppylöitä. Arganöljyä käyttämällä tämä reaktio on päinvastainen. Säännöllisesti käytettynä arganöljyllä  saadaan talirauhasen tuotanto normalisoitumaan. Iho rentoutuu ja saa ravintoa optimaalisesti. Talirauhaset puhdistuvat ja iho voi taas hengittää.
 6. Ihon kovettumat ja kovat kynsinauhat kuuluvat menneisyyteen kun käytät arganöljyä säännöllisesti. Hiero öljyä käsien, kyynärpäiden ja jalkapohjien kovettumiin ja anna vaikuttaa yön yli. Kovat ihokerrokset pehmenevät ja ovat helposti poistettavissa.
 7. Jos hiuspohjasi on kuiva tai rasvainen, kärsit elottomista ja katkeilevista hiuksista, kannataa kokeilla arganöljyä. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen olet vakuuttunut öljyn vaikutuksesta. Hiustenpesun jälkeen hiero pari tippaa argan öljyä käsiisi ja vie elottomiin hiuksiin, erityisesti hiuspohjaan, joka tarvitsee arvokkaita vitamiineja.  Hiuspohja vastaanottaa hoitavia ainesosia jotka ravitsevat juuria. Hiero myös hyvin pieni määrä öljyä suoraan latvoihin. Hiuksesi tulevat taas kiiltäviksi ja jo parin käsittelyn jälkeen ne näyttävät terveiltä ja hyväkuntoisilta.
 8. Myös vauvat ja pienet lapset voivat hyvin kun hoidat heitä säännöllisesti puhtaalla luonnollisella arganöljyllä. Lapsen herkille ihopoimuille ja ärtyneelle iholle on puhdas arganöljy parasta, koska siinä ei ole lisäaineita, hajusteita eikä kemiallisia aineita.  Arganöljy auttaa myös lieventämään ja parantamaan auringon polttamaa ihoa.Arganöljy on arvostettu ja terveellinen tuote iholle ja hiuksille. Koe tämän monikäyttöisen luonnollisen öljyn vaikutus jokapäiväisessä elämässäsi niin sinun on helppo tulevaisuudessa jättää pois vähemmän tärkeitä kosmetiikkatuotteita.