Silk Fibre Brow Enhancer – kulmaväri

30,00

Alkuperäinen ja toimiva kuitukulmaväri!
Kauniisti muotoillut kulmakarvat ovat tärkeä osa viimeisteltyä ulkonäköä. Silk Fibre Brow Enhancer -kuitukulmavärillä luodaan nopeasti täydellisen täyteläiset ja luonnollisen näköiset kulmakarvat: kuitukulmavärillä saadaan helposti paksuutta ja pituutta kulmakarvoihin ja sillä on helppo täyttää puuttuvien kulmakarvojen paikat.   Helppokäyttöisellä kuitukulmavärillä saat hetkessä avaramman katseen. Pakkauksen sisältö on erittäin riittoisaa.

Silk Fibre Brow Enhancer sisältää satoja pieniä kuituja äärimmäisen hienojakoisessa puuterissa.  Kuidut ovat luonnollisen näköisiä kulmissa ja iholla. Tuote kestää kylmää vettä ja on hienkestävä.

Valittavana on 5 upeaa väriä: Extra Light, Light, Medium, Dark ja Extra Dark. Tummin sävy ei ole musta.

Kuvaus

https://www.facebook.com/eyerockbeauty/videos/600139897822200/

Silk Oil of Morocco mineraalimeikeissä on kylmäpuristettua luomulaatuista arganöljyä. Laadukkaat tuotteet takaavat ylellisen käyttökokemuksen kerta toisensa jälkeen. Arganöljy meikeissä hoitaa ja suojaa ihoa koko päivän. Runsaat väripigmentit, hienoksi jauhetut puuterit ja innovatiiviset tuotteet ylellisissä pakkauksissa ovat selektiivisen tuotesarjamme merkki. Tuotteissa ei ole talkkia, parabeeneja, lanolinia, sulfaatteja, alkoholia tai keinotekoisia hajusteita. Sopivat myös vegaaneille. La Nina verkkokauppa.

Lisätiedot

Paino 0,02 kg (kilogramma)
Värit:

Extra Light, Light, Medium, Dark, Extra Dark

Hyvät ominaisuudet

• Kulmakarvoihin saadaan välittömästi muodonmuutos
• Täydellinen kun halutaan:
– täyttää puuttuvia koloja
– lisätä kulmakarvan muodon pituutta
– muotoiluun
– täyteläisyyttä tai paikata puuttuvia karvoja
• Voidaan käyttää kun halutaan lopputuloksena luonnolliset tai paksummat karvat
• Helppo käyttää ja poistaa
• Riittää jopa 120 käsittelykertaan
• Valikoimassa 5 värisävyä
• Ei vaurioita ihoa tai omia kulmakarvoja

Käyttöohje

Kun haluat saada täydelliset kulmat, seuraa alla olevaa kolmea kohtaa jotka on havainnettuna piirustuksessa, käytä apuna meikkisivellintä:

1 – kulman tulisi alkaa tästä.

2 – kulman ylin kohta saadaan kun laitetaan meikkisivellin nenän päähän ja silmän pupillin kohtaan. Tästä alaspäin kulmakarvan tulisi alkaa kaventumaan ja päätymään kohtaan 3.

3 – kulman tulisi päätyä kohtaan kun laitat meikkisiveltimen nenän vireen ja käännät sitä niin että se osuu silmän alakulmaan.

Kulmakarvojen korostaminen kannattaa aloittaa aina niiden keskiosasta, ei tyvestä, sillä väriä saattaa aluksi tulla liikaa ja sitä on helpompi häivyttää kulmien keskeltä. Kulmakarvoja ei myöskään tarvitse värittää kauttaaltaan, vaan värillä voi paikkailla ainoastaan kohtia, joissa karva kasvaa harvemmassa tai värillä voi jatkaa pelkästään kulmakarvojen mittaa tai terävöittää siipimäistä kulmaa. Jos sinulta puuttuu karvoja välistä, toista värin levitys niihin kohtiin täyttääksesi välit.

Kun teet kulman kapeinta kohtaa käännä applikaattoria niin että vain terävä pää vetää ohutta linjaa. Voit myös käyttää apuna kulmavärisivellintä jolloin saadaan terävämpää viivaa. Alussa kuituja saattaa varista ennen kuin tekniikka on hallussa ja silloin siveltimen käyttö helpottaa.

Suosittelemme myös käyttämään Silk Clear Brow Fixing Gel -kulmakarvageeliä, jolloin saadaan kulmakarvat kauniisti kaikki samansuuntaisiksi.

Kulmavärin poistaminen:

Kulmaväri voidaan poistaa pelkällä lämpöisellä vedellä. Kastele kulmat ja odota hetki, että vesi imeytyy karvoihin ja pyyhi pois. Jos olet tottunut käyttämään silmämeikin- tai kasvojenpuhdistusainetta kulmiin voit jatkaa niiden käyttöä.

INCI

Mica, Silica, Talc, Dimethicone, Magnesium Stearate, Kaolin, Nylon-6, +/- CI 77491, CI 77499, CI 77492, CI 77891.

Blogi

http://aurooraamurusko.blogspot.fi/2016/08/silk-fibre-lash-kuituripsivari-silk.html

Lehtijuttu Kunto Plus 2020

Video

https://www.facebook.com/eyerockbeauty/videos/600139897822200/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silk Fibre Brow Enhancer – kulmaväri”

Title

Go to Top