Usein kysyttyä arganöljystä ja argan seerumista

Miksi arganöljy on niin hyvä?

Sen ainutlaatuisen koostumuksen takia se imeytyy välittömästi iholle ja hiuksiin jättämättä niitä öljyiseksi.

Latistaako argan seerumi hiukseni niin että ne näyttävät rasvaisilta ja elottomilta?

Ei, se ei latista niitä ollenkaan! Voit lisätä Silk Oil of Morocco seerumia ihollesi ja hiuksiin niin usein kun haluat. Jo parin käyttökerran jälkeen huomaat, että hiuksesi ovat taas kiiltävät ja terveen näköiset.

Voinko käyttää seerumia suoraan hiuksiin?

Kyllä voit! Se käy kaikille hiuslaaduille; ohuille, pörröisille, kuiville, rasvoittuville, paksuille, harmaille, permanentatuille tai kemiallisesti suoristetuille.

Käytetäänkö seerumia kosteille vai kuiville hiuksille?

Molemmille – tuotetta voidaan käyttää sekä pyyhekuiville tai kuiville hiuksille. Tuotetta ei huuhdota pois.  Voit kuivattaa hiukset luonnollisesti tai föönata ne kuiviksi. Jos kuivatat hiuksesi föönillä, niiden kuivumisaika lyhenee jopa 50 % seerumin ainesosien ansiosta. Tämä säästää hiuksiasi ja vähentää hiusten mekaanista kulutusta.

Onko Silk Oil of Morocco tuotteet samanlaisia kuin muut arganöljyä sisältävät tuotteet?

Ei ole – tuotemerkkimme alla olevat tuotteet sisältävät eniten sertifioitua orgaanista arganöljyä – näin saat parhaan mahdollisen hoidon hiuksiisi.

Voinko käyttää Silkin hiustenhoitotuotteita myös hiustenpidennyksissä?

Kyllä voit. Silk Oil of Morocco  seerumi ja moisture sarjan kaikki tuotteet sopivat myös aidoille hiustenpidennyksille,  lisäkkeille ja peruukeille.

Voinko suoristaa hiuksia kun niissä on Silk Oil of Morocco seerumia?

Ehdottomasti voit.  Silk Oil of Morocco seerumi suojaa hiuksia kuumuudelta. Sarjastamme löytyy myös kätevä Thermal Heat Protection Shine Spray, jota suosittelemme kun käytät lämpötyökaluja hiusten suoristamisessa tai kihartamisessa.

Voiko Silk Oil of Morocco seerumia lisätä hiusväriin ja kemiallisiin käsittelyihin?

Kyllä, Silk Oil of Morocco seerumia voidaan käyttää kaikissa värikäsittelyissä ja kemiallisissa käsittelyissä – kuten hiusten värjäyksissä, tehosteväreissä ja suoristuksissa.

Miten tämä tehdään?

Ennen kuin levität värin/kemiallisen käsittelyn hiuksiin valmistele hiukset laittamalla suoraan kosteisiin/kuiviin hiuksiin noin 7ml Silk Oil of  Morocco seerumia hieromalla se hyvin hiuksiin. Tämä suojaa joiltakin haittavaikutuksia joita kemialliset käsittelyt aiheuttavat.Tämän jälkeen lisää seerumia noin 7ml värin/kemiallisen käsittelyn sekaan. Tämä maksimoi imeytymisaikaa, lisää kiiltoa ja värin syvyyttä samalla kun se suojaa hiuksiasi.

Olen kuullut, että joka päivä pitäisi laittaa hiuksiin Silk Oil of Morocco seerumia?

Kyllä – suojaa, suojaa suojaa! Menisitkö ulos aurinkoon laittamatta ihollesi kosteutta tai suojavoidetta? Et tietenkään!

Meidän täytyy suojata hiuksiamme kuten ihoamme. Jokaisena päivänä on hyvä käyttää hiuksiin Silk Oil of Morocco seerumia, koska se suojaa auringon uv haitoilta ja muilta ulkoisilta rasitteilta.

Voinko käyttää seerumia ihollani?

Kyllä voit. Silk Oil of Morocco seerumi sisältää peräti 13 % puhdasta sertifioitua arganöljyä. Se kosteuttaa ihoa, hälventää ryppyjä ja lisää ihon kimmoisuutta.