Silk Pure Argan Oil – puhdas arganöljy

30,00173,00

Silk Oil of Morocco Pure Argan Oil sisältää valtavasti kosteutta antavia ominaisuuksia ja ravitsee ihoa. Tämä ihastuttava puhdas öljy on erittäin kevytrakenteinen, nopeasti imeytyvä joka ei sisällä hajusteita, säilöntäaineita eikä jätä ihon pinnalle rasvaista jäämää. Pullo sisältää 98 % kylmäpuristettua sertifioitua orgaanista arganöljyä ja 2 % luonnollista E-vitamiinia. Öljyssä on valtavasti vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega-9 rasvahappoja jotka auttavat ihon nuorekkuuden säilyttämisessä. Sen koostumuksen ansiosta se pehmittää ihoa ja aktivoi solujen uusiutumista. Viimeisimmät tutkimukset ovat osoittaneet, että sen antioksidanttiset aineosat ehkäisevät ihon ikääntymistä. Tätä monipuolista ylellistä öljyä voidaan käyttää lukuisissa ihon tarvitsemissa ongelmissa.  Arganöljy on syväkosteuttaja, jolla on nopea näkyvä vaikutus ihoon ja hiuksiin.

  Luonnollisen koostumuksen ansiosta sitä suositellaan kaikille ikäluokille.

   Tuotteen raaka-aineiden puhtaus takaavat sen lupaamia tuloksia ja sitä voidaan käyttää niin hiuksissa kuin iholla. Pure Argan Oil auttaa korjaamaan jo näkyviä vaurioita iholla: se hälventää ihoryppyjä pehmentäessä ihoa ja lisää sen elastisuutta. Se auttaa myös auringon, saasteiden, stressin, tupakanpolton ja ympäristön aiheuttamia tekijöitä vastaan. Hiuksissa se suojaa ja korjaa vaurioita joita on syntynyt kuumuuden, viimeistelyn, värjäysten, mekaanisen kulutuksen sekä ympäristön aiheuttamista tekijöistä.

    

    

   Kuvaus

   Silk Oil of Morocco ihonhoito tuotteissa on kylmäpuristettua luomulaatuista arganöljyä. Laadukkaat tuotteet takaavat ylellisen käyttökokemuksen kerta toisensa jälkeen. Arganöljyn antioksidanttiset ominaisuudet ja vitamiinit takaavat äärimmäisen kosteuden, korjaavat stressaantunutta ihoa raikkaaksi ja saa ihon taas pehmeäksi, kimmoisaksi ja kosteutetuksi. Tuotteissa ei ole parabeeneja, lanolinia, sulfaatteja, alkoholia tai keinotekoisia hajusteita. Sopivat myös vegaaneille. La Nina verkkokauppa.

   Lisätiedot

   Paino 0,053 kg (kilogramma)
   Pure Argan Oil

   15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 200ml

   Tiesitkö tämän arganöljystä?

   Arganöljy tulee alun perin Marokon eteläosasta; se on uute jota saadaan argan puun hedelmän siemenestä. Puu tunnetaan myös nimellä ”Elämän Puu”. Marokkolaiset ovat käyttäneet öljyä jo vuosisatoja, mutta vasta viimeaikoina sen uskomattomat terveysvaikutukset on nostettu päivänvaloon. Arganöljy sisältää antioksidantteja, hoitavaa E-vitamiinia ja ryppyjä ja vanhenemista vähentäviä ominaisuuksia. Uskomattoman kosteusvaikutuksen ansiosta se korjaa ja suojaa ihoa kosteuttamalla ja ravitsemalla. Loistava tuote henkilöille jotka kärsivät psoriasiksesta, ihottumasta tai joilla yksinkertaisesti on kuiva iho. Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH tasapainon ja se sisältää myös A-vitamiinia. Öljy lisää ihon/hiusten elastisuutta ja auttaa silottamaan aknesta johtuvia ihovirheitä tai muita ihoon aiheutuneita virheitä esimerkiksi leikkausten jälkeen

   Miksi valita Silk puhdas arganöljy?

   Luonnollinen tuote joka sisältää 98 % arganöljyä ja 2 % E – vitamiinia
   Korkein arganöljypitoisuus koko Silk Oil of Morocco sarjassa
   Syväkosteuttava ylellinen öljy
   Koostumus on kevyt ja se imeytyy helposti ihoon ja hiuksiin
   Jättää ihon pehmeäksi
   Vahvistaa ihon elastisuutta ja kiinteyttä
   Mahdollistaa että iho näyttää nuoremmalta ja raikkaalta
   Paljon antioksidantteja
   Ei sisällä hajusteita – luonnollinen pähkinän tuoksu
   Pullossa on helppokäyttöinen pipetti
   Valmistusmaa Australia

   Raaka-aineet

   Tärkeimmät raaka-aineet tuotteessa:

   Sertifioitu kylmäpuristettu arganöljy:
   Tämä tärkein raaka-aine antaa kosteutta iholle ja hiuksiin. Se sisältää runsaasti vitamiineja joilla on hämmästyttäviä terveysvaikutuksia. Erityisesti E-vitamiini ja linolihappo ehkäisevät hapettumisen (vanhentumisen), ympäristön saastumisesta johtuvilta haitoilta ja UV-säteiltä. Sen koostumus on rasvaton ja kevytrakenteinen ja sen ansiosta se pääsee tunkeutumaan helposti ihoon, hiuksiin ja hiuspohjaan tasapainottamaan niitä.
   Sertifioidussa kylmäpuristettussa arganöljyssä ovat kaikki ravinteet öljyssä. Monissa muissa arganöljy tuotteissa öljy keitetään jolloin ravinteet häviävät ennen käyttöä. Kylmäpuristetussa on luonnollisesti eniten ravinteita. Kaikissa Silk Oil of Morocco tuotteissa käytetään kylmäpuristettua arganöljyä.
   E-vitamiini öljy:
   E-vitamiini toimii antioksidantin tapaisesti ja auttaa ehkäisemään kudoksia ja solukkoja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Se on peräisin luonnollisista lähteistä kuten kasviksista, pähkinöistä, öljyistä, kokojyväviljasta ja tummalehtisistä kasviksista. E-vitamiini on yhtenäinen nimitys rasvaliukoisista yhdisteistä joilla on erikoislaatuinen antioksidanttien tapa toimia. Se hoitaa ja suojaa ihoa auringon vahinkoa aiheuttavilta säteiltä ja rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. Pehmentää ihoa raskausarpien ja arpien kohdalla.
   Pure Argan öljyn ainesosat:
   Välttämättömät rasvahapot: käytetään tuottamaan ja korjaamaan solukalvoja jotka auttavat soluja saamaan optimi määrän ravintoa ja poistamaan haitallisia jäte aineita. Ne ovat tarpeellisia säädellessään tervettä ja ennenaikaisesti vanhenevaa ihoa.
   Vitamiini E:
   Estää soluja vanhenemasta (hapettumasta), edistää ravinnonsaantia soluihin, vähentää tulehduksia ja vahvistaa hiussuonen seinämiä. On todistettu, että se vähentää huomattavasti haavojen arpia ja raskausarpia.
   Skvaleeni: Liittyy solujen kasvamiseen. Sen on mahdollista tunkeutua syvemmälle ja nopeammin kuin muut öljyt. Se on luonnollinen bakteereja tappava aine ja parantaja. Sen vaikutus on todistettu ihoärsytyksissä ja ihosyövässä.
   Freulic happo: Auttaa estämään ultraviolettivalon aiheuttamia vaurioita. Se on luonnollinen bakteereja tappava aine ja parantaja. Sen vaikutus on todistettu ihoärsytyksissä ja ihosyövässä.
   Antioksidantti Polyfenoli: Tunnetaan antiseptisestä, antioksidanttisesta, tulehduksia vastustavasta, allergiaa vastustavasta ja anti-agening (vanhenemista) vastustavista vaikutuksista.
   Karotenoidit: Suojaavat silmiä ja ihoa UV-säteiltä ja vapaiden radikaalien vaikutuksilta. Auttavat hoitamaan immuunijärjestelmäämme ja tukevat tervettä ihoa ja estävät syöpäsolujen kasvua.
   Sterolit: Auttavat vastustamaan ihon vanhenemista lisäämällä ihon aineenvaihduntaa ja vähentämällä tulehduksia. Ne tukevat kosteuden säilyttämistä ja imeytyvät nopeasti.

   Emme käytä tuotteessa

   Silk Oil of Morocco Pure Argan Oil – öljyssä on huomioitu:
   EI sulfaatteja
   EI alkoholia
   EI lanoliinia
   EI parabeeneja
   EI keinotekoisia hajusteita
   EI propyleeniglykoolia
   EI testattu eläimillä

   Käyttöohje

   Annostele arganöljyä haluamallesi ihon alueelle ja hiero pehmein liikkein. Anna öljyn imeytyä ihoon. Voidaan käyttää päivin ja öin.

   Kun käytät arganöljyä hiuspohjaan anna sen imeytyä yön yli. Parhaimman tuloksen saat kun peset aamulla hiukset Silk shampoolla ja viimeistelet Silk hoitoaineella hieroen sitä myös hiuspohjaan. Huuhtele ja kuivaa

   INCI

   Argania Spinosa Kernel Oil*, Tocopherol. *Certified Organic Contains Nut Oils

   Blogi

   http://keyword-love.blogspot.fi/2015/03/pure-argan-oil.html

   Arviot

   Tuotearvioita ei vielä ole.

   Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Silk Pure Argan Oil – puhdas arganöljy”

   Title

   Go to Top