Silk meikkisivellin kotelo

8,00

Tyylikkäässä Silk Oil of Morocco meikkiharjakotelossa pidät meikkiharjat siististi järjestyksessä. Peräti 15 meikkiharjalle/siveltimelle paikat. Helppo tapa säilyttää ja kuljettaa hygieenisesti meikkausvälineitä.
Materiaalina keinonahka.
Tuote ei sisällä meikkiharjoja.

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,130 kg (kilogramma)

Harjojen materiaali

Harjojen materiaalissa on käytetty premium luokan vegan taklonia. Taklon harjat ovat hygieenisempiä kuin luonnollisesta karvasta tehdyt harjat joiden pinta on rosoisempaa jolloin niihin tarttuvat helpommin puuterit, kuollutta ihosolua, bakteerit ja kemialliset aineet. Monesti luonnollisten harjojen puhdistuskaan ei auta näiden ikävien aineiden poistamista harjoista. Taklonissa on sileä pinta jolloin niiden puhdistaminen on helpompaa ja tehokkaampaa eivätkä ne ärsytä ihoa. Taklon on synteettistä eikä siis sisällä eläinperäisiä aineita.

Viisi syytä miksi käyttää synteettistä meikkiharjaa

1) Synteettiset harja sopivat paremmin herkkäihoisille sekä henkilöille jotka ovat allergisia eläinten karvoille.

2) Synteettiset harjat ovat paras vaihtoehto henkilöille jotka eivät halua käyttää eläinperäisiä tuotteita. Tämä on myös huomioitu tuotantoprosessissa.

3) Synteettisillä harjoilla saadaan meikkiin upea pehmeä lopputulos vaikka kerrostuksia ja korostuksia olisi enemmän.

4) Synteettiset harjat on helppo pitää puhtaina koska niihin ei tartu epäpuhtauksia kuten luonnollisiin karvoihin.

5) Korkealaatuiset synteettiset harjat ovat vastustamattoman pehmeitä.

10 harjaa

120 Eyeliner – silmänrajausharja
Silk Oil of Morocco Vegan Airbrushes – meikkiharjalla saat tarkasti vedettyä silmänrajauslinjan ylä- ja alaripsiin. Harjan suoran muotoilun ansiosta teet hetkessä silmänrajauksen ja saat täydellisen ”smokey eye” efektin. Harjaa voidaan myös käyttää luomivärin levittämisessä, kulmien muotoilussa tai erottelussa sekä huulten rajauksessa.

130 Lipliner – huultenrajausharja
Kuperasti muotoillut harjakset tekevät tästä harjasta hygieenisen käyttää. Pitkät taipuisat karvat tekevät harjasta ihanteellisen kun hahmotellaan huulten luonnolliset ääriviivat. Harjalla saat täydellisen tasaisen peiton millä tahansa Argan Lipstick -huulipunalla, Argan Lipstain – huulilakalla tai Argan Lip Gloss -huulikiillolla. Harjaa voidaan käyttää myös korostuksiin ja luomivärin levittämiseen.

140 Eye shadow – luomiväriharja
Kuperasti muotoillut harjakset sopivat erityisesti kun käytetään luomivärejä liikkuvalle luomen osalle. Harjan koko ja muoto ovat ihanteelliset luomivärin levitykseen ja häivyttämiseen niin liikkuvalle luomelle kuin myös silmäkulmiin. Harjaa voidaan käyttää myös huulimeikin levitykseen.

150 Brow – kulmaväriharja
Käytä kulmaväriharjaa kun levität Silkin kuitukulmaväriä. Tällä harjalla teet yhdellä vedolla kuituvärillä upeat kulmat. Harjalla saadaan siististi kulmien karvat paikoilleen täydelliseen haluttuun muotoon. Harjaa voidaan käyttää myös korostuksiin.

190 Detailer – täsmäharja
Käytä täsmäharjaa kun haluat saada meikkiä levitettyä kasvojen pieniin ja hankalasti saavutettaviin osiin. Harja on täydellinen esim hohteen levittämiseen nenälle, poskille tai kasvojen alueille johon halutaan intensiivinen korostus Argan Body Shimmerillä tai Eye Shimmerillä tai luomivärien rajojen häivyttämiseen. Harjan suoran muodon ansiosta saat täsmällisen ja kapean levityksen.

205 Concealer – peiteharja
Peiteharja on monipuolinen harja jota voidaan käyttää kun levitetään peitevoidetta silmänalusille ja korjataan ihon ongelmakohtia. Harjaa voidaan myös käyttää luomivärien levitykseen, korostuksiin ja häivytyksiin.

210 Contour – puuteriharja
Puuteriharjalla teet täydellisen peiton iholle, jossa rajoja ei näy. Voidaan käyttää voidemaisen meikkipuuterin kuten Argan Cream Compact levitykseen, Argan Powder Foundation irtopuuterin sekä Argan 7in1 Bronzer aurinkopuutereiden levitykseen ja korostuksiin kasvoille ja poskille.

220 Blush – poskipunaharja
Poskipunaharjalla saadaan täydellinen ja luonnollisen näköinen levitys poskipunaa poskille. Harjaa voidaan myös käyttää irtopuutereiden, aurinkopuutereiden, hohdevärin levitykseen sekä kasvojen korostuksiin.

230 Powder – puuteri- ja meikkivoideharja
Puuteri- ja meikkivoideharjalla saavutat hetkessä täydellisen peiton ja saat kauniin näköisen luonnollisen lopputuloksen kun käytät Silkin argan meikkivoiteita, -puutereita ja irtopuutereita.

250 Foundation – puuteri- ja meikkiharja
Tasainen ja täydellinen pinta saavutetaan puuteri- ja meikkiharjalla. Tämä harja soveltuu erinomaisesti argan primer – pohjustusvoiteen, nestemäisten ja kiinteiden meikkivoiteiden levitykseen sekä kaikkien puutereiden levittämiseen niin kasvoille kuin vartalolle.

Blogi

 

http://www.lily.fi/blogit/meikkipaa-riia-laura/joululahja-meikkifriikeille

Title

Go to Top