Norvell Sunless Tanning Mousse itseruskettava vaahto vaalealle iholle 236ml

36,00

Kaunis luonnollinen rusketus nyt myös vaalealle iholle! Norvell itseruskettava Self Tanning Sunless Mousse on patentoitu ja se on kehitetty ainutlaatuisista luonnon raaka-aineista sekä sekoitettu omalla patentoiduilla heti ruskettavilla kosmeettisilla aineilla. Nämä takaavat raidattoman rantarusketukseen verrattavan ihonvärin.

Eksusiiviset mikrokapsulit sitovat kosteuden iholle 24 tunniksi. Luonnolliset entsyymit korjaavat kuivaa ihoa ja tekevät siitä taas kimmoisan.

Ainutlaatuinen koostumus lukitsee DHA:n ihon ylimpiin kerroksiin saaden rusketuksen pysymään pidempään ja värin syvemmäksi. Kevytrakenteinen, samettinen vaahto on helppo levittää ja se antaa täydellisen pronssin sävyn sekä tasoittaa tummemman ihon väriä.

Tuote on parabeeniton, gluteetiton ja 100% vegaaninen. Dermatologisesti testattu.

Kuvaus

Käyttöohje

Erikoishuomautus: Rusketuksen sävy on suoraan verrannollinen kuinka paljon laitat tuotetta.

Parhaimman tuloksen saat kun levität vaahtoa puhtaalle kuoritulle iholle. Suosittelemme tuotteen levitystä Norvell Blending Mitt levityskintaalla, jolloin saat parhaimman tasaisen lopputuloksen. Levitä varovasti/niukasti kyynärpäihin, polviin, nilkkoihin ja ranteisiin. Kun levität vaahtoa kasvoille, levitä sitä myös hiusrajaan. Vältä kosketusta huuliin ja silmiin. Kun vartalolle levitys on tehty jatka vaahdon levitystä kevyesti kämmenselälle ja ranteisiin.  Varo roiskimasta vettä juuri käsitellyille alueille.

Odota ainakin 8 tuntia ennen kuin menet suihkuun, sateeseen, hikoilet tai harratukseen jossa olet veden kanssa tekemisessä, erityisesti myös klooriveden. Jos odotat lyhyemmän aikaa tulee lopputuloksesta myös vaaleampi. Tuotteen kosmeettiset vaikuttavat aineet huuhtoutuvat pois ensimmäisen suihkussa käynnin yhteydessä. Syvä rusketus vahvistuu 24 tunnin sisällä ja haalistuu asteittain seuraavien 5-7 päivän aikana. Jos haluat tummemman lopputuloksen voit lisätä tuotetta seuraavana päivänä uudelleen.

Parantaaksesi tulosta ja pitkittääksesi rusketusta käytä päivittäin Vivid Boost Tan Extender  kosteusvoidetta joka jatkaa värin muodostamista, kosteuttaa ihoa ja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia mm hyaluronia.

Varoitus auringosta

VAROITUS AURINGOSTA: Tuote ei sisällä aurinkosuojaa. Ihon altistuminen auringolle ilman suojakertoimia vanhentaa ihoa nopeammin ja kasvattaa ihosyövän riskiä vaikka iho ei palaisi.

Yleiset varoitukset

VAROITUS: Tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotetta joutumasta silmiin. Jos iho ärtyyntyy tuotteesta, lopeta sen käyttö. Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille.

INCI

Aqua (Water/Eau), Propanediol, Dihydroxyacetone (DHA), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Caramel, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate (Vit E), Panthenol (Vit B5), Ascorbic Acid (Vit C), Glycerin, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Fragrance (Parfum), Coumarin, Benzyl Alcohol.

Go to Top