//Sunless Tannin Mousse – itseruskettava vaahto vaalealle iholle

Sunless Tannin Mousse – itseruskettava vaahto vaalealle iholle

35,00

Kaunis luonnollinen rusketus nyt myös vaalealle iholle! Norvell itseruskettava Self Tanning Sunless Mousse on patentoitu ja se on kehitetty ainutlaatuisista luonnon raaka-aineista sekä sekoitettu omalla patentoiduilla heti ruskettavilla kosmeettisilla aineilla. Nämä takaavat raidattoman rantarusketukseen verrattavan ihonvärin.

Eksusiiviset mikrokapsulit sitovat kosteuden iholle 24 tunniksi. Luonnolliset entsyymit korjaavat kuivaa ihoa ja tekevät siitä taas kimmoisan.

Ainutlaatuinen koostumus lukitsee DHA:n ihon ylimpiin kerroksiin saaden rusketuksen pysymään pidempään ja värin syvemmäksi. Kevytrakenteinen vaahto on helppo levittää ja se antaa täydellisen pronssin sävyt sekä tasoittaa tummemman ihon väriä.

Tuote on parabeeniton, gluteetiton ja 100% vegaaninen. Dermatologisesti testattu.

Käyttöohje

Erikoishuomautus: Rusketuksen sävy on suoraan verrannollinen kuinka paljon laitat tuotetta.

Parhaimman tuloksen saat kun levität vaahtoa pehmeästi ja nopeasti puhtaalle, vähän kuoritulle iholle. Aloita Norvell Blending Mitt levityskintaalla, hieman nihkeällä pesukintaalla tai -sienellä. Levitä varovasti/niukasti kyynärpäihin, polviin, nilkkoihin ja ranteisiin. Kun levität vaahtoa kasvoille, sekoita sitä varovasti myös hiusrajaan. Vältä kosketusta huuliin ja silmiin. Kun vartalolle levitys on tehty jatka vaahdon levitystä kevyesti kämmenselälle ja ranteisiin. Pese huolellisesti sormien välit ja kämmenet. Varo roiskimasta vettä juuri käsitellyille alueille.

Ammattilaisten vinkki: Muista kosteuttaa kynsinauhat ja kämmenpuoli ennen kuin aloitat levityksen. Silloin vältyt kiusallisen näköisiltä käsiltä.

Odota ainakin 8 tuntia ennen kuin menet suihkuun, sateeseen, hikoilet tai harratukseen jossa olet veden kanssa tekemisessä, erityisesti myös klooriveden. Jos odotat lyhyemmän aikaa tulee lopputuloksesta myös vaaleampi. Tuotteen kosmeettiset vaikuttavat aineet huuhtoutuvat pois ensimmäisen suihkussa käynnin yhteydessä. Syvä rusketus vahvistuu 24 tunnin sisällä ja haalistuu asteittain seuraavien 5-7 päivän aikana.

Parantaaksesi tulosta ja pitkittääksesi rusketusta käytä päivittäin ProLong™ Color Extending Moisturize kosteusvoidetta tai Vivid Boost Tan Extender tuotetta joka jatkaa värin muodostamista, kosteuttaa ihoa ja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia.

Varoitus auringosta

VAROITUS AURINGOSTA: Tuote ei sisällä aurinkosuojaa. Ihon altistuminen auringolle ilman suojakertoimia vanhentaa ihoa nopeammin ja kasvattaa ihosyövän riskiä vaikka iho ei palaisi.

Yleiset varoitukset

VAROITUS: Tuote on vain ulkoiseen käyttöön. Vältä tuotetta joutumasta silmiin. Jos iho ärtyyntyy tuotteesta, lopeta sen käyttö. Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille.

INCI

Aqua (Water/Eau), Propanediol, Dihydroxyacetone (DHA), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Caramel, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate (Vit E), Panthenol (Vit B5), Ascorbic Acid (Vit C), Glycerin, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Fragrance (Parfum), Coumarin, Benzyl Alcohol.