Silk -mikrokuitu meikinpuhdistussieni 2kpl

25,00

Puhdista meikki pois pelkällä vedellä & Silk-puhdistussienellä – et tarvitse puhdistusainetta! Sienellä saat jopa vedenkestävän ripsivärin ja huulipunan pois!

Silkin ihmesieni meikinpuhdistukseen on mikrokuitua. Se imee kaiken lian kasvoilta, meikin ja öljyn huokosista. Et tarvitse enää tuhansia meikinpoistoliinoja. Vähemmän roskaa, vähemmän kustannuksia. Ultra pehmeä sieni sopii myös herkkäihoiselle. Käyttökertoja jopa 200. Vegaani ja eläinkokeeton.

Voit käyttää ainoastaan vettä ihon ja meikin puhdistukseen, mutta jos haluat voit myös käyttää puhdistusaineita.  Pakauksessa on 2 mikrokuituista puhdistussientä; nude ja kerman väriset.

 

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,03 kg (kilogramma)

KÄYTTÖOHJE

LISÄÄ VAIN VETTÄ
Kasta Silkin puhdistussieni kylmällä tai lämpöisellä vedellä. Purista ylimääräinen vesi pois, nihkeänä sieni toimii parhaiten.

POISTA MEIKKI
Hiero hellästi Silkin puhdistussienellä kasvoja poistaaksesi päivän meikki ja epäpuhtaudet. Huuhdo välillä sientä vedellä ja purista ylimääräinen vesi pois ja pese erikseen herkät alueet kuten silmät.

PESE JA KÄYTÄ UUDELLEEN
Pese Silk-puhdistussieni pesukoneessa valko-/värilisten pyykkien kanssa. Voit pestä sientä jopa noin 200. Älä käytä huuhteluainetta.

Tuotteessa ei ole

Silk- puhdistussienessä ei ole:

  • parabeeneja
  • sulfaatteja (SLS, SLES & ALS)
  • tuoksuja

Materiaali

Polyesteri

Go to Top