• Vegan Friendly
  Kosteutta ja volyymiä antava ripsiväri jolla teet täydelliset ripsipidennykset päiväksi ilman liimaa ja lisätupsuja! Oletko haaveillut pitkistä ja luonnollisen näköisistä silmäripsistä? Nyt tämä on mahdollista ilman keinotekoisia ripsiä! Silk Oil of Moroccon Argan Fibre Lash Mascara antaa välittömästi pitkät ja tuuheat ripset. Tämä vallankumouksellinen kevyen tuntuinen ripsiväri sisältää kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä joka hoitaa samalla ripsiä. Voit itse säädellä haluamaasi volyymimäärää ja saat täydellisen ripsimeikin. Kuituripsiväri on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Poistetaan lämpöisellä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella. Pakkaus sisältää 1 x Silk Fibre Lash ripsivärin (isompi) ja 1 x Silk Fibre Lash kuitupuikon (pienempi). Tuote sopii myös vegaaneille ja herkkäsilmäisille.
 • Vegan Friendly
  Argan Mascara on vedenkestävä vegaani ripsiväri, joka erottelee ripset ja tekee intensiivisen ja seksikkään katseen.  Ripsiväri sisältää sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä jossa on paljon vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega -9 välttämättömiä rasvahappoja.  Ripset saavat kosteutta, elastisemman koostumuksen ja niiden katkeilu vähenee. Ripsiväri auttaa ripsiä ylläpitämään luonnollista kosteutta antaen samalla pituutta ja erotellen ripset näyttäviksi. Sen intensiivinen musta väri saa ripset näyttämään täyteläisiltä. Helppo poistaa lämpöisellä vedellä tai silmämeikipoistoaineella. Sopii vegaaneille ja herkkäsilmäisille.
 • Sale!
  Vegan Friendly

  DUOPAKETTI Kulma- & Ripsiväri

  Alkuperäinen hinta oli: 62,00€.Nykyinen hinta on: 56,00€.
  Kaksi tuotetta samassa paketissa! Kuitukulmaväri ja ripsiväri.
 • Sale!

  Kuituja ripsipidennykseen

  Alkuperäinen hinta oli: 18,95€.Nykyinen hinta on: 10,00€.
  TEE UPEAT PTKÄT RIPSET KUITUPUIKOLLA! Saat upeat pitkät ja tuuheat ripset sekunneissa tällä ainutlaatuisella kuitupuikolla. Kuitupuikkoa käytetään ripsivärin kanssa.
 • Sale!
  Vegan Friendly

  TARJOUS Ota 3 maksa 2 Silk Argan Mascara vedenkestävä ripsiväri

  Alkuperäinen hinta oli: 96,00€.Nykyinen hinta on: 64,00€.
  OTA 3 MAKSA 2 HUIPPUTARJOUS - SÄÄSTÄ RAHAA!! Argan  Mascara on vedenkestävä vegaani ripsiväri, joka erottelee ripset ja tekee intensiivisen ja seksikkään katseen.  Ripsiväri sisältää sertifioitua kylmäpuristettua ja orgaanista arganöljyä jossa on paljon vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega -9 välttämättömiä rasvahappoja.  Ripset saavat kosteutta, elastisemman koostumuksen ja niiden katkeilu vähenee. Ripsiväri auttaa ripsiä ylläpitämään luonnollista kosteutta antaen samalla pituutta ja erotellen ripset näyttäviksi. Sen intensiivinen musta väri saa ripset näyttämään täyteläisiltä. Helppo poistaa lämpöisellä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella! Sopii vegaaneille ja herkkäsilmäisille.
Go to Top