Argan Fibre Lash Mascara kuituripsiväri

45,00

Kosteutta ja volyymiä antava ripsiväri jolla teet täydelliset ripsipidennykset päiväksi ilman liimaa ja lisätupsuja!

Oletko haaveillut pitkistä ja luonnollisen näköisistä silmäripsistä? Nyt tämä on mahdollista ilman keinotekoisia ripsiä! Silk Oil of Moroccon Argan Fibre Lash Mascara antaa välittömästi pitkät ja tuuheat ripset. Tämä vallankumouksellinen kevyen tuntuinen ripsiväri sisältää kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä joka hoitaa samalla ripsiä. Voit itse säädellä haluamaasi volyymimäärää ja saat täydellisen ripsimeikin. Kuituripsiväri on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Poistetaan lämpöisellä vedellä tai silmämeikinpoistoaineella.

Pakkaus sisältää 1 x Silk Fibre Lash ripsivärin (isompi) ja 1 x Silk Fibre Lash kuitupuikon (pienempi).

Tuote sopii myös vegaaneille ja herkkäsilmäisille.

Kuvaus

Silk Oil of Morocco mineraalimeikeissä on kylmäpuristettua luomulaatuista arganöljyä. Laadukkaat tuotteet takaavat ylellisen käyttökokemuksen kerta toisensa jälkeen. Arganöljy meikeissä hoitaa ja suojaa ihoa koko päivän. Runsaat väripigmentit, hienoksi jauhetut puuterit ja innovatiiviset tuotteet ylellisissä pakkauksissa ovat selektiivisen tuotesarjamme merkki. Tuotteissa ei ole talkkia, parabeeneja, lanolinia, sulfaatteja, alkoholia tai keinotekoisia hajusteita. Sopivat myös vegaaneille. La Nina verkkokauppa.

Lisätiedot

Paino 0,151 kg (kilogramma)

Hyvät ominaisuudet

Hyvät ominaisuudet:

• Sisältää kylmäpuristettua sertifioitua ja orgaanista arganöljyä, jossa on runsaasti vitamiineja, antioksidantteja, omega-6 ja omega-9 välttämättömiä rasvahappoja

• Saadaan dramaattisen pitkät ja paksut ripset

• ripsien pituutta voi itse rakentaa – mitä enemmän lisäät kuitua sitä pidemmät ripset

• Ei tarvita vahingollisia liimoja kiinnitykseen, jotka vahingoittavat luonnollisia ripsiä

• Vedenkestävä – kestää pitkään, poistetaan vain lämpöisellä vedellä, kasvojen puhdistusaineella tai silmämeikin poistoaineella

• voidaan käyttää piilolinssien kanssa ja sopii myös herkille silmille

• voidaan käyttää ripsentavuttajaa viimeistelyssä (myös lämpö) Huomio: Silk Fibre Lash -kuituripsiväriä voidaan käyttää piilolinssien kanssa, mutta kuitupuikon levityksen kanssa tulee olla erittäin huolellinen.

Emme käytä tuotteessa

Silk Argan Fibre Lash Mascara – kuituripsivärissä on huomioitu:

. • Ei SLS (Sodium Lauryl Sulfate), ALS (Ammonium Lauryl Sulfate) & SLES (Sodium Laureth Sulfate)

  • Ei alkoholia
  • Ei lanoliinia
  • Ei keinotekoisia hajusteita

Usein kysyttyä

1) Miten Silk Fibre Lash kuituripsiväri toimii?
Jo yhden harjauksen jälkeen luonnolliset kuidut kiinnittyvät ripsiin ja saavat ripset näyttämään luonnollisemmalta kuin keinotekoiset ripset. Toisen harjauksen jälkeen tämä kevytrakenteinen kuituripsiväri pidentää ja paksuntaa vielä enemmän ripsiä. Mitä enemmän lisäät kuitua, sitä dramaattisemman lopputuloksen saat!
2) Lisääkö Silk Fibre Lash Kuituripsiväri todella millimetrejä lisää ripsien pituuksiin?
Kyllä. Kun harjaat kuituripsiväriä ripsiin se kiinnittyy omien ripsien päihin ja saa omat ripset näyttämään aidoilta ja täysin luonnollisilta. Lisäämällä enemmän kuitua saat pidemmät ripset. Nämä ainutlaatuiset pienet luonnolliset kuidut antavat uskomattoman vaikutuksen pituuteen kun taas palmu- ja karnaubavaha hoitavat ripsiä.

3) Miten monta käyttökertaa pakkauksesta saa? Kun kuituripsiväriä käytetään joka päivä se riittää noin 30+ käyttökertaan. Tämä on rahan arvoinen vaihtoehto, kun verrataan tunteja kauneussalongeissa käynteihin ja ripsien korjauksiin. Kuituripsiväristä saa runsasmuotoiset paakuttomat ja kyyneleiden kestävät ripset. Helppo pestä pois vedellä.

4) Pitääkö Silk Fibre Lash kuituripsiväri pestä pois? Kyllä, suosittelemme sen pesemistä pois aina ennen nukkumaan menoa. Se menee ”hiutalemaiseksi” kun se huuhdellaan lämpimällä vedellä pois. Tämän takia et enää kärsi ”panda”-silmistä.

5) Onko Silk Fibre Lash kuituripsiväri vedenkestävä? Kyllä, se on vedenkestävä ja pitkäkestoinen. Se poistuu ainoastaan lämpimällä vedellä, kasvojen puhdistusaineella tai silmämeikin poistoaineella.

6) Voinko käyttää muuta ripsiväriä kuituripsivärin kanssa? Emme suosittele. Suosittelemme käyttämään ainoastaan näitä molempia tuotteita yhdessä. Takaamme. että yhtä aikaa käytettynä Silk Fibre Lash ripsiväri ja kuitupuikko saavuttavat ainutlaatuisen lopputuloksen.

Käyttöohje

1) Levitä Silk Fibre Lash ripsiväriä (isompi hylsy) ylä- ja alaripsiin.
2) Levitä välittömästi Silk Fibre Lash kuitupuikosta (pieni hylsy) ripsien keskiosasta reunoille, niin että ripsiväri ei ehdi kuivumaan. Parhaimman lopputuloksen saavutat kun teet yhden silmän kerralla. Näin huomaat myös parhaiten, että ripsesi ovat jopa 150 % pidemmät ja paksummat kuin toisessa silmässä.
3) Mikäli haluat ripsistäsi vielä paksummat, lisää uusi kerros Silk Fibre Lash kuitua.
4) **TÄRKEÄÄ** Viimeistele aina ripset Silk Fibre Lash ripsivärillä niin saat kuidut lukittua ripsiin.
Ripsivärin poistaminen:
Voit poistaa ripsivärin pelkällä vedellä. Painele hellästi lämmintä vettä ripsiin ja odota hetki. Kun ripsiväri on pehmennyt se lähtee pois jättämättä sotkuista jälkeä silmien ympärille tai vahingoittamatta omia ripsiä. Et tarvitse silmämeikin poistoainetta, mutta jos olet tottunut käyttämään sitä voit jatkaa sen käyttämistä.

INCI

Mascara  – Aqua, Cyclopentasiloxane, Stearic Acis, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Copernicia Cerifera Cera, Polyurethane-35, Acrylates Copolymer, PVP, Argania Spinosa Keral Oil*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, CI 77499. *Certified Organic. Contains Nut Oils Enthalt Nussole.
Mascara Fibres – Nylon-66, Silicia CI 77499

 

 

 

Blogi

http://aurooraamurusko.blogspot.fi/2016/08/silk-fibre-lash-kuituripsivari-silk.html

http://keywordfashion.blogspot.fi/2014/10/vaihtoehto-ripsienpidennyksille-silk.html

http://www.lily.fi/blogit/meikkipaa-riia-laura/kuituripsari-koetuksella-miten-parjasi-silk-fibre-lash

Lehtijuttu Kunto Plus 2020

Video - Katso miten helpposti saat upeat ripset hetkessä!

https://www.dropbox.com/scl/fi/qgia4wi1hi4c62ziidnnb/Video-15-11-2023-4-02-09-pm.mov?rlkey=7cu5sj4boze7zdslt5cpa26lz&dl=0

Video - katso miten helppoa käyttää !! (vanha pakkaus)

VIDEO -Uusi pakkaus

VIDEO -Uusi pakkaus & se toimii

Title

Go to Top