Norvell Venetian Sunless mousse itseruskettava vaahto tummempi sävy 236ml

36,00

Nouse kyytiimme ja saat kauneimman Riviera rusketuksen ikinä!!
Ammattilaisten käyttämä Venetian itseruskettava vaahto on voittanut lukuisia kilpailuja Amerikassa. Tämä innovatiivinen vaahto sisältää Vio-7 Anti-orange teknologiaa, joka menee syvemmälle ja saat myös syvemmän ruksetuksen ilman oranssiin taittuvia vivaheita. Tämän kotikäyttöön tarkoitetun kevytrakenteisen vaahdon tuoksu on ihana Paradise Breeze.

Ei sisällä parabeeneja, gluteenia, sulfaatteja. On 100% vegaani. Dermatologisesti testattu.

Parantaaksesi tulosta ja pitkittääksesi rusketusta käytä päivittäin Vivid Boost Tan Extender tuotetta joka jatkaa värin muodostamista, kosteuttaa ihoa ja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia.

Kuvaus

Käyttöohje

Parhaimman tulosen saat kun ensin kuorit ihoa kevyesti 24 tuntia ennen levitystä. Levitä Norvell Blending Mitt levityskintaalla vaahtoa tasaisesti ja pehmeästi jonne haluat rusketusta.

Huomioi erityisesti että levität varovasti/niukasti kyynärpäihin, polviin, nilkkoihin ja ranteisiin. Kun levität vaahtoa kasvoille, sekoita sitä varovasti myös hiusrajaan, käytä tarvittaessa meikinlevitys sientä. Vältä kosketusta huuliin ja silmiin. Kun vartalolle levitys on tehty jatka vaahdon levitystä kevyesti kämmenselälle ja ranteisiin. Pese huolellisesti sormien välit ja kämmenet. Varo roiskimasta vettä juuri käsitellyille alueille.

Ammattilaisten vinkki

Muista kosteuttaa kynsinauhat ja kämmenpuoli ennen kuin aloitat levityksen. Silloin vältyt kiusallisen näköisiltä käsiltä.

Vinkkejä käyttöön

Odota ainakin 8 tuntia ennen kuin menet suihkuun, sateeseen, hikoilet tai harratukseen jossa olet veden kanssa tekemisessä, erityisesti myös klooriveden. Jos odotat lyhyemmän aikaa tulee lopputuloksesta myös vaaleampi. Tuotteen kosmeettiset vaikuttavat aineet huuhtoutuvat pois ensimmäisen suihkussa käynnin yhteydessä. Syvä rusketus vahvistuu 24 tunnin sisällä ja haalistuu asteittain seuraavien 5-7 päivän aikana.

Parantaaksesi tulosta ja pitkittääksesi rusketusta käytä päivittäin Vivid Boost Tan Extender kosteusvoidetta joka jatkaa värin muodostamista, kosteuttaa ihoa ja sisältää antioksidanttisia ominaisuuksia mm hyaluronia.

Varoitus auringosta

Tuote ei sisällä aurinkosuojaa. Ihon altistuminen auringolle ilman suojakertoimia vanhentaa ihoa nopeammin ja kasvattaa ihosyövän riskiä vaikka iho ei palaisi.

Huomioi myös nämä

Tuote on vain ulkoiseen käyttöön.

Vältä tuotetta joutumasta silmiin.

Jos iho ärtyyntyy tuotteesta, lopeta sen käyttö.

Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille.

INCI

 Aqua (Water/Eau), Propanediol, Dihydroxyacetone (DHA), PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Caramel, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Solanum Lycopersicum (Tomato) Fruit Extract, Tocopheryl Acetate (Vit E), Panthenol (Vit B5), Ascorbic Acid (Vit C), Glycerin, Dihydroxypropyl PEG-5 Linoleammonium Chloride, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Potassium Sorbate, Fragrance (Parfum), Red 33/CI 17200, Red 40/CI 1603, Blue 1/CI 42090, Yellow 5/CI 19140, Yellow 6/CI 15985, Green 5/CI 61570, Coumarin, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal.

Blogi

https://www.lily.fi/blogit/vegepaivakirjani/?fbclid=IwAR1TaD1L6lzssf9aXSMUAGVgxqL-EfEm9UsO0rzAGRe1eFCvQIVSA6B9w-s

Go to Top