Norvell Skin Repairing Body Butter – ravitseva ja korjaava vartalovoide 250ml

29,00

Repairing Body Butter – vartalovoi mega ravitsee kuivaa ja elotonta ihoa jättäen sen kosteutetuksi, mutta ei rasvaisen oloiseksi.
Tuote on:
– parabeeniton
– sulfaatiton
– gluteetiton
– 100% vegaani jossa mukana Natural Actives Sunless Complex™, Antioxidant Fruit Prime Complex ja Natural Cocoa Butter (kaakaovoi) & Hemp Seed Oil (hamppuöljy)

Ylellinen Active Natural Sunless Complex™: Time Release Micro Capsules sitovat kosteutta ihoon ja takaavat 24 tunnin kosteuden. Luonnolliset entsyymit korjaavat vaurioitunutta ja kuivaa ihoa sekä edistävät kehon omaa luonnollista kosteustasapainoa.

Antioxidant Fruitprime Complex™: taistelee ihon ikääntymistä vastaan jotka aiheutuvat vapaista radikaaleista ja ympäristön saasteista.

Sunless Safe Formula ei haalista ennenaikaisesti suihku- tai itserusketusta. Vitamiinisekoitus ravitsee ihoa ja taistelee ympäristön saasteita ja kuivuutta vastaan.

Tuoksu: Kookos-lime

Kuvaus

Käyttöohjeet

Käytä päivittäin mieluiten heti suihkun tai kylvyn jälkeen kun iho on vielä aavistuksen kostea ja ottaa vastaan maksimaalisen kosteuden. Jos iho on erittäin kuiva toista tarvittaessa useamman kerran päivässä kunnes ihon kosteus tasapainottuu.

Varoitus auringosta

Tuote ei sisällä aurinkosuojaa. Ihon altistuminen auringolle ilman suojakertoimia vanhentaa ihoa nopeammin ja kasvattaa ihosyövän riskiä vaikka iho ei palaisi.

Huomioi myös nämä

Tuote on vain ulkoiseen käyttöön.

Vältä tuotetta joutumasta silmiin.

Jos iho ärtyyntyy tuotteesta, lopeta sen käyttö.

Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille.

Monikäyttöinen - kokeile!

  • KORJAA, YLLÄPITÄÄ JA ELVYTTÄÄ: Voimakaasti A-vitamiinia sisältävä anti-aging voide ehkäisee tulevia ja korjaa jo olemassaolevia ihovaurioita, pigmenttien ja ryppyjen muodustumista iholle. Nauti ravitsevasta, kimmoisammasta ja nuorekkaammasta ulkonäöstä.
  • MEGA KOSTEUTTAJA: Paksumpi koostumus (body butter = vartalovoi) muihin tavanomaisiin verrattuna on oiva myös pehmentämään kovettumia mm kyynärpäissä tai polvissa. Kokeile myös yövoiteena kasvoissa ja decolte´alueella jossa iho tarvitsee kosteutta.

  • KOVETTUMIEN ELIMINOIJA: Kokeile kovettumille jalkapojissa: Levitä illalla Repairing Body Butter voidetta jalkapohjiin/kantapäihin, laita puuvillasukat päälle. Aamulla kun heräät ovat jalkasi pehmeät ja upeat!

  • TÄYDELLISET HUULET: Tiesitkö, että voit sipaista Body Butteria myös huuliin kuten huulirasvaa? Tai vielä parempaa kun sekoitat vähän sokeria voiteeseen niin saat sitä miedon huulikuorinnan.

  • MAHTAVA SHEIVAUKSEN JÄLKEEN: Oletko kyllästynyt kuivaan, arkaan ja hilseilevään ihoon sheivauksen jälkeen? Kokeile: lämmitä pari tippaa Body Butter voidetta käsien välissä ja levitä sitä nilkoista ylöspäin hierovin liikkein. Ihosta tulee silkkisen pehmeä ja sääret tuntuvat virkeiltä.

INCI

INGREDIENTS: Glycerin, Fruit Prime Extract, Sodium PCA, Panthenol (Vitamin B5), Polysorbate 80, Isopropyl Palmitate, Stearic Acid, Glycol Stearate, Caffeine, Glyceryl Monostearate, AstraCran, Aquaxyl, Copper, Hydrogenated Vegetable Oil, Shea Butter, Grape Seed Oil, Olive Oil, Sweet Almond Oil, Hemp Seed Oil, Dimethicone, Cetyl Acetate (and) Acetylated Alchol, Cocoa Butter, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate (Vitamin A), Essential Oils, Cetric Acid, Triethanolamine, Ethoxydiglycol, Phenethyl Alcohol & Caprylyl Glycol, and Fragrance.
Go to Top