Silk Strong Hold Lash Bond Liner ripsinauhan kiinnitykseen

35,00

Silk Oil of Morocco valikoimassa on ripsinauhan kiinnitykseen uusi vallankumouksellinen lineri joka pitää!  Linerissa on viimeisin teknologia Bidirectional Film Forming Technology, jossa on kaksisuuntainen kalvon muodostus ja PSA (pressure sensitive adhesive) , mikä mahdollistaa ripsinauhan uudelleenkiinnityksen jos et heti onnistunut saamaan sitä oikealle paikalleen.

Enää et tarvitse liimaa tai magneetteja. Vedä Silkin tarkalla huopakärkisellä lineri”tussilla” rajaus ja paina ripsinauha paikoilleen.

Ripset pysyvät paikoillaan niin tuulessa kuin sateella. Lineri on kehitetty Silk Oil of Morocco Faux Mink Lashes – ripsinauhan kiinnitykseen.

Valitse musta tai väritön lineri.

Pese pois kasvojenpuhdistus- tai silmämeikinpoistoaineella, et tarvitse erikoisaineita.

Silkin Bond Liner on alkoholiton, hajusteeton, öljytön sekä 100% vegaani eikä sitä ole testattu eläimillä. Helppo, nopea ja äärimmäisen kestävä, joka antaa sinulle varman tunteen koko päiväksi!

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,013 kg (kilogramma)
Väri

Väritön, Musta

Käyttöohje

Ennen kuin kiinnität Silkin Faux Mink irtoripsiä voit taivuttaa niitä silmäsi muotoisiksi & leikata pois ripsinauhaa jos se on liian pitkä. Suosittelemme leikkaamaan aina ulkonurkasta.

 1. RAVISTA Silk Bond Liner putkiloa aina ennen käyttöä.
 2. Vedä Bond Lineri pohjustetulle (puuteri/luomiväri) yläluomelle omien ripsien tyvelle, mukaillen silmäsi muotoa. Vedä  tarpeeksi ulkonurkkaan ja sisänurkkaan. Älä tee liian ohutta tai lyhyttä vetoa. Jos sinulla ei ole omia ripsiä vedä linja silmän muotoa pitkin. Tee aina yksi silmä kerralla.
 3. Sulje eyeliner putkilo.
 4. Odota noin 30 sek ja ota sormin kiinni Silkin Faux Mink ripsestä ja aseta se omien ripsien yläpuolelle painamalla. Jos et heti onnistu asemoinnissa, niin voit asetella ripsinauhaa uudelleen. Voit myös laittaa ripsinauhaan lineria, niin saat tupla kiinnityksen. Jos lineri on kuivunut lisää sitä. Huomioi erityisesti ripsinauhan reunaosat, että niihin tarttuu lineria.
 5. Painele hellästi  ripsinauha paikoilleen.

VAROITUS: Huuhdo välittömästi lämpöisellä vedellä mikäli bond lineriä menee silmään.

Puhdistus: Puhdista ripset aina käytön jälkeen ja varsinkin jos niihin on tarttunut meikkiä. Käytä hellävaraista kasvojenpuhdistusainetta, ei koskaan öljypohjaista joka saattaa irroittaa ripsiä nauhasta. Suosittelemme Silkin Argan Gel Cleancing Facial Wash kasvojenpuhdistusainetta, jonka hellävärainen vaahto puhdistaa tehokkaasti ripset ja kasvot päivän liasta ja pölystä. Vaahdota kasvojenpesuainetta käsien välissä ja ota ripsinauha sormien väliin ja pese hyvin jotta niihin ei jää meikkiä.  Huuhtele vedellä ja laita kuivumaan pyyhkeen tai talouspaperin päälle seuraavaan käyttökertaan. Säilytä ripsiä omassa rasiassa. Bondliner lähtee pois parhaiten silmä- tai tai kasvomeikinpoistoaineella.

Hyvät ominaisuudet

 

 • Nopea ja siisti ripsinauhan kiinnitys
 • Kaksisuuntainen kalvonmuodostus teknologia Bidirectional Film Forming Technology mahdollistaa uudelleenkiinnityksen joka helpottaa ripsen asemointia
 • 100% Vegaani & eläinkokeeton
 • Alkoholiton, hajusteeton eikä sisällä eteerisiä öljyjä
 • Tuulen- ja vedenkestävä, vahva pito johon voi luottaa
 • Tarkkakärkinen pehmeästi liukuva ”tussi” on helppokäyttöinen

 

 

Väritön vai musta?

Väritön lineri antaa luonnollisen lookin  ja huomaamattoman rajauksen. Jos vasta harjoittelet ripsien kiinitystä niin tämä on oikea valinta, koska mahdollista sotkua ei näe.

Mustalla linerilla saat vahvan rajauksen ja intensiivisemmän katseen.

Molemmat värit takaavat, että ripset pysyvät koko päivän.

Usein kysyttyä

Miten monta kertaa voin käyttää ripsinauhoja? Ripsinauhat on suunniteltu käytettäväksi lukuisia kertoja kunhan muistaa varovasti poistaa ne silmistä, säilyttää oikeaoppisesti rasiassa ja puhdistaa nauha käytön jälkeen/ennen seuraavaa käyttöä.

Voinko leikata ripsinauhaa lyhyemmäksi? Kyllä ehdottomasti! Me itseasiassa kannustamme siihen varmistaaksesi, että nauha on juuri sinun silmien muotoinen ja kokoinen. Tämä myös estää nauhan repsotusta päistä.

Onko linerin vetäminen ripsen tyveen vaikeata? Rehellisesti sanottuna se on yhtä helppoa kuin viivan piirtäminen. Monet asiakkaamme ovat kokeneet tämän kaikkien helpoimmaksi ripsien asennukseksi. Jos et ole varma mustan rajauksen vetämisestä kynällä on väritön vaihtoehto paras sinulle. Värittömässä vedossa ei näy epätasaista viivaa tai sotkua.

Ovatko Silkin ripsinauhat vegaaneja? Kyllä ovat! Silkin Faux Mink Lashes- ripsinauhat on valmistettu synteettisestä kuidusta jotta ne ovat 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia. Myös Silkin Strong Hold Lash Bond Liner on vegaani ja eläinkokeeton.

Mitä värejä linerissa on? Meillä on sekä musta intensiiviseen katseeseen ja väritön vaihtoehto niille jotka haluavat luonnollisen katseen.

Miten monta käsittelyä linerilla saa? Ensinnäkin, pidä huolta aina, että suljet linerin korkin jotta se ei pääse kuivumaan. On vaikeaa antaa tarkkaa lukumäärää, koska jokainen meistä käyttää eri määrää rajauksessa … mutta voisimme sanoa, että saattaa riittää jopa 100 kertaan.

 

INCI

Aqua, Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, PEG-3 SORBITAN OLEATE, STEARETH-21, Dimethicone, Octyldodecanol, PVP, Sorbitan Sesquioleate, CALENDULA OFFICINALIS, SALVIA OFFICINALIS, Arginine, CI 77266 (D&C Black 2).

Title

Go to Top