Silk Oil of Morocco

Marokko on parhaiten tunnettu värikkäästä historiastaan, henkeäsalpaavista maisemista, Saharan autiomaasta ja tietysti arganöljystä. Tuhansia vuosia sitten ihmiset Lounais-Marokossa löysivät luonnollisia parantavia ominaisuuksia sisältävän arganöljyn, jota he uuttivat arganpuun hedelmän siemenen ytimestä.

Vuonna 1510 tutkija Leo Africanus tutustui Marokon öljyyn matkustellessaan Pohjois-Afrikassa. Pian öljy löysi tiensä Eurooppaan, missä se nopeasti tunnustettiin ylhäisön piireissä parantavaksi voimaksi sekä ihon ja hiusten kosteuttajaksi. Loppu on historiaa, kuten sanotaan.

Australialainen Silk Oil of Morocco on tuonut tämän ainutlaatuisen öljyn kaikkien niiden ulottuville, jotka haluavat parasta iholleen ja hiuksilleen. Yhtiön perustaja ja omistaja Shirley Piscina kärsi pitkään vaikeasta psoriasiksesta, joka oli levinnyt kasvoihin, hiuspohjaan ja osittain vartaloon. Hän kokeili erilaisia hiustenhoitoaineita ja kosmetiikkatuotteita, steroidiruiskeita sekä voimakkaita voiteita, joista yksikään ei auttanut. Turhauduttuaan tilanteeseen Shirley päätti itse alkaa tutkia hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteiden tarjontaa. Vuonna 2009 hän palkkasi australialaisia kemistejä etsimään raaka-aineita, joilla hänen huono iho saataisiin kuntoon, jolla saataisiin hänen ohuet hiuksensa taas kasvamaan sekä hidastamaan ihon vanhenemista. Tuotekehityksen lopputuloksena syntyi vuonna 2010 Silk Oil of Morocco Treatment Serum, joka on vallankumouksellinen tuote niin ihon- kuin hiustenhoitoon.

Tänä päivänä Silk Oil of Moroccon valikoima käsittää hiustenhoito-, ihonhoito- ja mineraalimeikkisarjat, joiden kaikissa tuotteissa on kylmäpuristettua luomulaatuista arganöljyä. Laadukkaat tuotteet takaavat ylellisen käyttökokemuksen kerta toisensa jälkeen. Silk Oil of Morocco pyrkii käyttämään innovatiivisia ja luonnonmukaisia raaka-aineita sekä kierrätyskelpoisia pakkauksia aina, kun mahdollista

Kaikki hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteet sekä suurin osa mineraalimeikeistä valmistetaan Australiassa. Perheyrityksen pääkonttori sijaitsee Brisbanessa. Silk Oil of Morocco -tuotteita myydään yli 30 maassa ympäri maailmaa.

Silk Oil of Morocco -sarjan tuotteita tuo Suomeen La Nina Ltd., joka on kosmetiikka-alalla vuosia työskennelleen Nina Riikosen vuonna 2012 perustama suomalainen maahantuontiyritys. Yrityksen varasto on Suomessa.