Silk-tuotteet sisältävät seuraavia ainesosia

 Arganöljy

Silk-Oil-of-Morocco-LaNina-Argan-FruitArganöljyä uutetaan arganpuun hedelmän siemenestä. Puu tunnetaan myös nimellä ”elämän puu”. Arganöljy sisältää antioksidantteja, E- ja A-vitamiinia ja ryppyjä ja vanhenemista vähentäviä ominaisuuksia. Uskomattoman kosteuttavan vaikutuksensa ansiosta se korjaa ja suojaa ihoa. Öljy on loistava tuote heille, jotka kärsivät psoriasiksesta, ihottumasta, tai joilla on kuiva iho.  Öljy auttaa saavuttamaan ihon pH-tasapainon. Se lisää ihon ja hiusten elastisuutta ja auttaa silottamaan esimerkiksi akne- tai leikkausarpia.

Aloe vera

Silk-oil-of-morocco-LaNina-Aloe-VeraTutkimukset ovat osoittaneet aloe veran ainutlaatuiset, lääkkeenomaiset ominaisuudet, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa. Aloe vera kulkeutuu ihon läpi neljä kertaa nopeammin kuin vesi. Se parantaa verenkiertoa ja auttaa uusien solukkojen muodostumisessa. Se rauhoittaa haavoja, hankaumia, ruhjeita ja palovammoja. Äärimmäisen kosteuttava aloe vera rauhoittaa hyönteisten pistosta aiheutunutta kutinaa, ihottumaa ja helpottaa psoriasista ja makuuhaavoja. Sitä käytetään myös auringon aiheuttaman ihon palovammojen ja rakkuloiden hoitoon.  Aloe vera sisältää kuutta erilaista antiseptistä “agenttia”, jotka toimivat yhdessä ehkäisten tulehduksia.

 Helokki

Silk-oil-of-morocco-LaNina-HelokkiHelokilla on keltaiset, iltaisin kukkivat kukat. Helokkiöljy sisältää GLA:ta (välttämättömiä rasvahappoja), joita tarvitaan kasvamiseen ja kehittymiseen. Se on erinomainen ihottuman, psoriasiksen, kuivan ja kutiavan ihon hoidossa. Helokkiöljy helpottaa tulehtunutta akneihoa, ihottumaa, se vähentää ihon virheitä ja punaisuutta. Se auttaa vähentämään hentoja ryppyjä ja auttaa hälventämään tummaa ihoa silmien ympärillä. Se pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

E-vitamiini

Silk-oil-of-morocco-LaNina-E-vitamiiniE-vitamiini toimii antioksidantin tapaisesti ja auttaa ehkäisemään kudoksia ja solukkoja ennenaikaiselta vanhenemiselta. Se on peräisin luonnollisista lähteistä kuten kasviksista, pähkinöistä, öljyistä, kokojyväviljasta ja tummalehtisistä kasviksista. E-vitamiini on yhtenäinen nimitys rasvaliukoisille yhdisteille, joilla on erikoislaatuinen antioksidanttien tapa toimia. Se hoitaa ja suojaa ihoa auringon vahingollisilta säteiltä ja rauhoittaa auringon polttamaa ihoa. E-vitamiini pehmentää raskausarpia ja muita arpia.

Johanneksenleipäpuun siemenet

Silk-oil-of-morocco-LaNina-Johanneksen-leipäpuun-siemenJohanneksenleipäpuun siemenet (Ceratonia siliqua) sisältävät runsaasti vitamiineja ja mineraaleja. Siemenillä on pehmentävä vaikutus, ja ne auttavat ihoa aktivoimaan sen normaalin tervehdytyssysteemin, joka hidastuu vanhenemisen myötä. Pehmentävän ja kiinteyttävän uutteen ansiosta se toimii myös ihoa kohottavana.

Sitruunahappo

Silk-oil-of-morocco-LaNina-SitruunahappoSitruunahappoa löytyy hyvin monista hedelmistä ja kasviksista kuten sitruunoista, limeistä, appelsiineista ja greipeistä. Sitruunahappo sisältää C-vitamiinia, joka on tehokas, ihon omaa kollageenituotantoa kiihdyttävä antioksidantti. Se auttaa parantamaan ihon solukkoa, ja samalla ehkäisee vapaiden radikaalien toimintaa.  

Ginseng

Silk-oil-of-morocco-LaNina-Ginseng-juuriGinseng tunnetaan yhtenä maailman virkistävämpänä yrttinä, ja sitä pidetään suorastaan luonnon ”ihmelääkkeenä”. Yrtti puhdistaa ihon myrkyistä ja vapaista radikaaleista, jotka voivat kerääntyä ihoon ympäristön saasteista, tai kun iho on altistunut auringonvalolle. Ihonhoitotuotteissa ginsengiä käytetään tekemään ihosta terveen oloinen ja hehkuva.

Vihreä tee

Silk-oil-of-morocco-LaNina-Green-TeaVihreä tee sisältää runsaasti antioksidantteja ja tulehduksen vastaisia ominaisuuksia, ja se voi hidastaa vanhentumisen merkkejä. Sitä voidaan myös käyttää aknen hoitoon.

Jojobaöljy

Silk-oil-of-morocco-LaNina-Jojoba-hedelmä-2Jojobaöljy on kasviperäinen uute jojobapuun siemenestä. Se sisältää luonnollista E-vitamiinia ja auttaa hoitamaan ihon normaalia öljytasapainoa. Jojobaöljy ei menetä antioksidanttisia ominaisuuksiaan, vaikka sitä säilytettäisiin pidempään. Se ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Jojoba auttaa tervehdyttämään tulehtunutta ihoa kuten psoriasista, ihoärsytystä ja aknea.

Makadamiapähkinäöljy

Silk-oil-of-morocco-LaNina-Macadmia-pähkinäMakadamiapähkinäöljy imeytyy nopeasti ihoon, pehmentäen ja kosteuttaen sitä. Se sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja. Se on yleisesti käytetty raaka-aine aurinkovoiteissa, ja se auttaa suojaamaan ihoa auringossa palamiselta sekä häivyttää ihon arpia. 

Kärsimyshedelmä

Silk-oil-of-morocco-LaNina-KärsimyshedelmäKärsimyshedelmästä saatava uute sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen. Se sisältää A- ja C-vitamiinia sekä luonnollista kaliumia. Lisäksi se on ihanan tuoksuinen!

Ruusupelargoniaöljy

Silk-oil-of-morocco-LaNina-RuusupelargoniaöljyRuusupelargoniaöljy uutetaan pelargoniasta – kasvista, jolla on luonnollinen ruusun tuoksu. Se auttaa tasapainottamaan talirauhasia ja öljyistä ihoa sekä kiinteyttämään velttoa ihoa. Se pitää ihon joustavana ja ehkäisee talirauhasten tukkeutumista.  Öljyllä on myös antiseptisia ominaisuuksia, ja se hoitaa hyvin ihottumaa ja ehkäisee hyönteisten puremia.

Karitevoi

Silk-oil-of-morocco-LaNina-KaritevoiKaritevoi on täysin luonnollinen A-vitamiinivoide. Se on fantastinen ihon kosteuttaja, ja sillä on poikkeuksellisia tervehdyttäviä ominaisuuksia. Se parantaa monia iho-ongelmia kuten ihottumaa, ryppyjä ja ihoärsytystä. Karitevoi auttaa ihoa suojautumaan UV-säteiltä, parantamaan ihoallergioita, haavoja ja on loistava herkälle iholle, sillä se ei tuki ihohuokosia.

Auringonkukansiemenöljy

Silk-oil-of-morocco-LaNina-AuringonkukkaöljyAuringonkukan siemenistä saatava öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, jotka imeytyvät helposti.  Sen sisältämät antioksidanttiset ominaisuudet auttavat ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Sitä voidaan käyttää kaikille ihotyypeille. Se on erittäin käytetty raaka-aine kosmetiikassa ja voiteissa, sillä se auttaa ylläpitämään ihon luonnollista kosteutta.

Vehnäproteiini

Silk-oil-of-morocco-lanina-VehnäproteiiniVehnäproteiini sisältää proteiinia ja aminohappoja. Vehnäproteiini auttaa kiinteyttämään ihoa antaen sille samalla pehmeyttä ja hoivaa. Se on luonnollinen kosteuttaja, ja se vähentää ihoryppyjen syvyyttä.

Mandariininkuoriöljy Tangerina

Silk-oil-of-morocco-LaNina-TangerineSitrushedelmä tangeriini on yksi mandariinin lajike. Tangeriinissa on runsaasti C-vitamiinia, folaattia (B-vitamiini), kaliumia ja magnesiumia. Tangeriininkuoriöljy parantaa ihon laatua ja kirkastaa ihoa.

Kurkunhedelmäuute

Silk-oil-of-morocco-LaNina-KurkkuKurkusta saatavaa uutetta on yleensä käytetty ihonhoitotuotteissa, kosmetiikassa ja hiustenhoidossa sen rauhoittavan ja viilentävän ominaisuuksien vuoksi. Kurkku on loistava apu auringosta ärtyneelle iholle.

Saksanpähkinäkuorijauhe

Silk-oil-of-morocco-LaNina--SaksanpähkinäSaksanpähkinän kuorijauhe on luonnollinen, pehmeästi hankaava kuorinta-aine. Se on myrkytön ja luonnollisesti hajoava. Sitä käytetään lukuisissa tuotteissa kuten suihkugeeleissä, saippuoissa ja ihon puhdistusaineissa sen pehmeiden kuorintaominaisuuksien vuoksi. 

Kaikki sarjan tuotteet

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että tuotteillamme on tarkat linjaukset: 

 • Ei sulfaatteja missään muodossa. Tämä koskee myös ns. piilosulfaatteja kuten Sodium Cocoyl Isethionate ja Olefin Sulfonate.
 • Ei parabeeneja
 • Ei keinotekoisia hajusteita
 • Ei alkoholia
 • Ei lanoliinia
 • Ei gluteenia
 • Ei sisällä DEA, MEA, tai TEA
 • Ei geneettisesti muunneltuja organismeja (GMO)
 • Ei eläinkokeita
 • Ei formaldehydejä
 • Ei kalaöljyä
 • Ei pellavaöljyä
 • Ei vismuttia
 • Raaka-aineiden täytyy olla turvallisia ja niin luonnollisia kuin mahdollista. Kaikki luonnon raaka-aineet on kasvatettu luonnonmukaisesti aina, kun se on mahdollista.
 • Kaikkien uutteiden ja tärkeiden eteeristen öljyjen on oltava sertifioituja ja luomulaatuisia aina, kun se on mahdollista.
 • Kaikki aineet ovat testattuja.
 • Kaikkien aineiden täytyy olla biologisesti hajoavia.
 • Tuotteet sopivat myös vegaaneille, koska ne eivät sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.