Miksi kannattaa käyttää Silk Oil of Morocco Pure Arganöljyä?

Arganöljy on yksi lupaavimmista raaka-aineista kosmetiikkateollisuudessa. Tiesitkö, että öljyä voidaan käyttää moneen muuhunkin kuin vain tehokkaaseen ihon hoitoon ryppyjä vastaan? Tämä Marokon ”ihme öljy”, kuten sitä yleensä kutsutaan sisältää 80 % välttämättömiä rasvahappoja (auttavat tulehduksiin), kuten myös ihoa pehmentävää skvaleenia, ihon kollageenia suojaavaa phytostereolsia ja kasviyhdisteitä, jotka suojaavat vapailta radikaaleilta. Nämä tekevät öljystä monikäyttöiseen kauneustuotteen, jota on helppo käyttää jokapäiväisessä kauneudenhoidossa. 

Tässä kahdeksan hyvää syytä käyttää puhdasta arganöljyä:

1.

Arganöljy pehmentää kuivaa ja karheaa ihoa. Öljyn sisältämät välttämättömät rasvahapot kosteuttavat jopa karitevoita (shea butter)paremmin kasvojasi, käsiäsi ja vartaloasi.

2. 

Arganöljy auttaa vähentämään ikäviä raskausarpia. Öljy imeytyy välittömästi ja kosteuttaa ihon herkät alueet jättäen ne venyvimmiksi ja pehmeiksi.  Hieromalla öljyä reisiin ja vatsan alueelle aamuin ja illoin saat parhaimman tuloksen.

3.

Arganöljy vähentää arpien ja muiden ihovirheiden näkyvyyttä. Hieromalla öljyä näihin kohtiin iho saa kosteutta ja tulee joustavammaksi ja kiinteämmäksi. Öljyssä on soluja uudistava ominaisuus joka saa pienet arvet häipymään jopa kokonaan sekä häivyttämään isompien arpien näkyvyyttä. Tämä auttaa myös kasvoissa aknen aiheuttamiin ihomuutoksiin. Ihosta tulee pehmeämpi ja se näyttää terveemmältä ja heleältä.

4.

Agranöljyllä on vanhenemista ehkäisevä (anti-agening) vaikutus ja se auttaa myös vähentämään silmänympärys ihon hienoja ryppyjä. Öljy pehmentää ihoa ja lisää sen elastisuutta. Se auttaa ikääntynyttä ihoa näyttämään heleämmältä ja rypyttömämmältä.

5. 

Arganöljy varmistaa ihon talirauhasten tuotannon tasapainon. Tämä saattaa kuulostaa ristiriitaiselta, koska yleensä luullaan, että käyttämällä öljyä ihon oma öljyntuotanto lisääntyy ja aiheuttaa näppylöitä. Arganöljyä käyttämällä tämä reaktio on päinvastainen. Säännöllisesti käytettynä arganöljyllä  saadaan talirauhasen tuotanto normalisoitumaan. Iho rentoutuu ja saa ravintoa optimaalisesti. Talirauhaset puhdistuvat ja iho voi taas hengittää.

6.

Ihon kovettumat ja kovat kynsinauhat kuuluvat menneisyyteen kun käytät arganöljyä säännöllisesti. Hiero öljyä käsien, kyynärpäiden ja jalkapohjien kovettumiin ja anna vaikuttaa yön yli. Kovat ihokerrokset pehmenevät ja ovat helposti poistettavissa.

7.

Jos hiuspohjasi on kuiva tai rasvainen, kärsit elottomista ja katkeilevista hiuksista, kannataa kokeilla arganöljyä. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen olet vakuuttunut öljyn vaikutuksesta. Hiustenpesun jälkeen hiero pari tippaa argan öljyä käsiisi ja vie elottomiin hiuksiin, erityisesti hiuspohjaan, joka tarvitsee arvokkaita vitamiineja.  Hiuspohja vastaanottaa hoitavia ainesosia jotka ravitsevat juuria. Hiero myös hyvin pieni määrä öljyä suoraan latvoihin. Hiuksesi tulevat taas kiiltäviksi ja jo parin käsittelyn jälkeen ne näyttävät terveiltä ja hyväkuntoisilta.

8.

Myös vauvat ja pienet lapset voivat hyvin kun hoidat heitä säännöllisesti puhtaalla luonnollisella arganöljyllä. Lapsen herkille ihopoimuille ja ärtyneelle iholle on puhdas arganöljy parasta, koska siinä ei ole lisäaineita, hajusteita eikä kemiallisia aineita.  Arganöljy auttaa myös lieventämään ja parantamaan auringon polttamaa ihoa.

Arganöljy on arvostettu ja terveellinen tuote iholle ja hiuksille. Koe tämän monikäyttöisen luonnollisen öljyn vaikutus jokapäiväisessä elämässäsi niin sinun on helppo tulevaisuudessa jättää pois vähemmän tärkeitä kosmetiikkatuotteita.

Pidä huolta kehostasi –  arganöljyllä terveellisempään elämään.