Ripsinauha TOKYO

35,00

Silkin Faux Mink -minkinpehmeät, luonnollisen oloiset ripsinauhat ovat käsinsidotut, ultrakevyet ja taivuteltavat. Ripset ovat 100% vegaanisia ja eliäinkokeettomia. Valitse laajasta ripsivalikoimasta omasi arkeen ja juhlaan.

Voit käyttää ripsiä lukuisia kertoja. Ne myydään kauniissa peilirasiassa, jossa niitä on helppo säilyttää.

Kiinnitä ripset Silkin Bond liner ”tussilla” joka pitää ripset paikoillaan koko päivän. Bond Liner myydään erikseen.

Luonnollisimmat mallit: Tokyo, Santorini, Vienna, London

Pitkät ja näyttävät mallit: LA, Mykonos, Barcelona, Cairo, Venice

PALAUTUS POLITIIKKA: Emme ota vastaan ripsiä mikäli niitä on käytetty tai malli ei ollut sopiva. Tuotteet luetaan hygieniatuotteiksi. Mikäli tuote on havaittu olevan jo rikki saapuessaan vaihdamme sen välittömästi uuteen kun olemme tutkineet sen.

Kuvaus

Lisätiedot

Paino 0,050 kg (kilogramma)

Tokyo ripsien ominaisuudet

Vaikutelma: Siro, ristikkäin menevät ripset, höyhenmäinen,medium volyymi

Curl Type: B – luonnollisen näköinen, klassinen keskipitkällä volyymilla, sopii kaikille

Runsaus: Keskipituus

Pituus: Sisänurkka – 6mm / Keskiosa – 13mm / Ulkonurkka –14mm *- noin mitat, saattaa vaihdella

Väri: Musta

Materiaali: Pehmeän minkinkarvan jäljitelmä, synteettinen kuitu

Ripsinauha: Ultra-kevyt, taivuteltava ja käsinsolmittu

Usein kysyttyä

Miten monta kertaa voin käyttää ripsinauhoja? Ripsinauhat on suunniteltu käytettäväksi lukuisia kertoja kunhan muistaa varovasti poistaa ne silmistä, säilyttää oikeaoppisesti rasiassa ja puhdistaa nauha käytön jälkeen/ennen seuraavaa käyttöä.

Voinko leikata ripsinauhaa lyhyemmäksi? Kyllä ehdottomasti! Me itseasiassa kannustamme siihen varmistaaksesi, että nauha on juuri sinun silmien muotoinen ja kokoinen. Tämä myös estää nauhan repsotusta päistä.

Onko linerin vetäminen ripsen tyveen vaikeata? Rehellisesti sanottuna se on yhtä helppoa kuin viivan piirtäminen. Monet asiakkaamme ovat kokeneet tämän kaikkien helpoimmaksi ripsien asennukseksi. Jos et ole varma mustan rajauksen vetämisestä kynällä on väritön vaihtoehto paras sinulle. Värittömässä vedossa ei näy epätasaista viivaa tai sotkua.

Ovatko Silkin ripsinauhat vegaaneja? Kyllä ovat! Silkin Faux Mink Lashes- ripsinauhat on valmistettu synteettisestä kuidusta jotta ne ovat 100% vegaanisia ja eläinkokeettomia. Myös Silkin Strong Hold Lash Bond Liner on vegaani ja eläinkokeeton.

Mitä värejä linerissa on? Meillä on sekä musta intensiiviseen katseeseen ja väritön vaihtoehto niille jotka haluavat luonnollisen katseen.

Miten monta käsittelyä linerista saa? Ensinnäkin, pidä huolta aina, että suljet linerin korkin jotta se ei pääse kuivumaan. On vaikeaa antaa tarkkaa lukumäärää, koska jokainen meistä käyttää eri määrää rajauksessa … mutta voisimme sanoa, että saattaa riittää jopa 100 kertaan.

 

Title

Go to Top