Silk Blending Sponge meikkisieni

17,00

Varasto loppu

Silk Oil of Morocco Blending Sponge on meikinlevitykseen tarkoitettu sieni joka ei sisällä lateksia. Sen muotoilu on erityisesti suunniteltu kasvojen muotoihin hyvin soveltuvaksi ja niitä myötäileväksi, jotta saadaan paras mahdollinen lopputulos meikille. Sienellä saavutetaan kasvoille täydellinen meikkipinta ja painottoman tuntuinen lopputulos.

Sienen avulla saadaan meikki levitettyä tasaisesti ja virheettömästi hankalimpiinkin kasvojen osiin kuten silmänalusiin ja nenänpieliin sekä suun ympärillä olevalle ihoalueelle.

Käytä sientä yhdessä erilaisten meikkien kanssa. Sieni soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin värivoiteiden, meikkipuutereiden kuin irtopuutereiden kanssa. Silk Oil of Morocco Blending Sponge meikkisienellä voidaan levittää meikkipohjia, pohjustuksia, puutereita ja poskipunia.

Silk Oil of Morocco Vegan Blending Sponge meikkisieni kestää käyttöä pitkään ja pysyy pinkeänä.

Varasto loppu

Kuvaus

Lisätiedot

Koko:

60mm x 40mm

Hyvät ominaisuudet

  • levittää meikin tasaisesti ja vaivattomasti
  • rakentaa painottoman tuntuisen lopputuloksen
  • sienen rakenne on pehmeä
  • sienen muotoilussa on huomioitu kasvojen muodot mikä helpottaa sen käyttöä
  • sienessä ei ole käytetty lateksia
  • sienessä ei ole eläinperäisiä raaka-aineita
  • voidaan käyttää värivoiteiden, meikkipuutereiden ja irtopuutereiden kanssa

Käyttöohje

1. Aloita puhtaalla, kostealla sienellä. Kun tarvitset lisää kosteutta sieneen, lisää sieneen vettä ja rutista ylimääräinen vesi pois.
2. Lisää pohjustusvoide, värivoide tai meikkipuuteri sienen leveämmällä päällä.
3. Käytä sienen kapeampaa päätä kun pohjustat silmänympärys aluetta ja nenänpieliä.
4. Lisää ja levitä meikkivoidetta painelemalla sientä iholle. Käytä samaa tekniikkaa myös kun levität meikkipuuteria ja puutereita.
5. Kun meikki on valmis pese sieni vedellä ja miedolla saippualla. Jätä sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan, jotta se on valmiina seuraavaan käyttökertaan. Hyvin hoidettuna Silk Oil of Morocco Vegan Blending Sponge meikkisientä voidaan käyttää monia kuukausia.

Miksi valita Silk meikkisieni?

MIKSI SILK OIL OF MOROCCO BLENDING SPONGE -MEIKKISIENI ON NIIN HYVÄ?
1. Käytä Silk Oil of Morocco Vegan Blending Sponge – meikkisientä jotta saat painottoman tuntuisen tasaisen lopputuloksen.
2. Saat helposti vaikeisiin alueisiin myös tasaisen meikin, kuten silmän aluset, nenänpielet ja suun ympäri olevan alueen.
3. Käytä sientä yhdessä erilaisten meikkien kanssa. Sieni soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin värivoiteiden, meikkipuutereiden kuin irtopuutereiden kanssa. Silk Oil of Morocco Vegan Blending Sponge meikkisienellä voidaan levittää meikkipohjia, pohjustuksia, puutereita ja poskipunia.

6 tapaa käyttää Silk meikkisientä

6 TAPAA KÄYTTÄÄ SILK OIL OF MOROCCO BLENDING SPONGE -MEIKKISIENTÄ:
1. KOSTEUSVOIDE/POHJUSTUSVOIDE – Meikkisieni on erinomainen kosteusvoiteen ja pohjustusvoiteen levitykseen. Sienellä saadaan voidetta myös erityisen hankaliin kohtiin kuten silmän alusiin. Käytämällä Silk Oil of Morocco Argan Vegan Antioxidant Primer -pohjustusvoidetta silmän ympärysiholle saat täydellisen pohjan silmämeikille.
2. POHJUSTUS/PEITEVOITEET – Käytä vaivattomasti meikkisientä pohjustuksen levittämisessä. Pienempi ja kapeampi pää sopii hyvin silmien alusten, naururyppyjen ja suun alueen meikinlevitykseen.
3. MEIKIN LEVITYS (NESTEMÄINEN/VOIDEMAINEN/PUUTERI) – Yleisin tapa käyttää meikkisientä on meikin levitys. Kun meikin levitys tapahtuu painelemalla saadaan painottoman tuntuinen ihon pinta. Myös puuterit levittäytyvät upeasti kun painelet meikkisienellä puuterin iholle.
4. KOROSTUS & POSKIPUNA (NESTEMÄINEN/VOIDEMAINEN/PUUTERI) – Käytä meikkisientä kun haluat korostaa poskiluita, nenää tai leukaa. Käytä kapeampaa meikkisienen päätä kun vedät korostuksia ja sitten ota paksumpi pää käyttöön kun tasoitat.
5. LUOMIVÄRI (VOIDEMAINEN/PUUTERI) – Lisää ja häivytä voidemaista tai jauhemaista luomiväriä meikkisienellä. Kapeampi meikkisienen pää helpottaa luomen meikkaamista.
6.HUULET (HOITO/KIILTO/PUNAT) – Meikkisieni toimii hyvin myös kun lisäät huulihoidetta, kiiltoja tai huulipunia. Voit käyttää vain vähän tai sekoittaa värejä.

Blogit

http://onmyway.fitfashion.fi/2017/01/27/taydellinen-meikkipohja/

Go to Top