/, Kasvot, Norvell itseruskettavat, Vartalo/Sunless Color Extender – rusketusta lisäävä ja ylläpitävä kosteusvoide

Sunless Color Extender – rusketusta lisäävä ja ylläpitävä kosteusvoide

35,00

Käytä päivittäin kosteuttamaan ihoa, pidentämään tai asteittain vahvistamaan rusketusta
– RAKENNA & VAHVISTA RUSKETUSTA: Vahvista toiveesi mukaan Norvell rusketusta syväkosteuttavalla värittömällä kosteusvoiteella jossa pieni määrä DHA:ta auttaa ihoa pitämään kauniin sävyn.
– HENKEÄSALPAAVAN ihanan, hedelmäinen granaatinomenan aromi ehkäisee epämielyttävän DHA:n hajun. Ihosi jää raikkaan ja puhtaan tuoksuiseksi.
– KAKSINKERTAINEN TEHO Voimakkaan kosteutuksen lisäksi tuote sisältää anti-aging raaka-aineita kuten punajuurta, tomaattia, karpalouutetta sekä supertehokkaita B5, C ja E- vitamiineja jotka auttavat taistelemaan vapaita radikaaleja vastaan. Sakkaroomien fermentointituote, joka sisältää kupari-ioneja elävöittää ihon kollageenin tuotantoa ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta ja hoikemmalta. Kofeiini edistää ihosolujen puhdistusta ja tekee mm. sääristä upean näköiset.
– PEITTÄÄ, PARANTAA JA SUOJAA. Tämä Norvell kosteuttaja kehittää luonnollisen kauniin pronssin sävyn, joka auttaa peittämääm ja korjaamaan epätäydellisen ihon. Luonnolliset entsyymit korjaavat luonnostaan ja säilövät kosteutta kuivaan ihoon. Ensiluokkainen DHA imeytyy ihon ylimpiin kerroksiin tehden optimaalisen pitkäkestoisen ja ylellisen värin joka ei haalistu auringonpaisteessa.
-EI IKÄVIÄ AINEITA. Turvallinen heläväarainen koostumus ei sisällä sulfaatteja, gluteenia, GMO:ta, synteettisiä hajusteita, petrokemiallisia johdanteita tai parabeeneja. Tuote ei ärsytä ihoa. Jopa herkkäihoisemmatkin voivat tuntea olonsa turvalliseksi käyttäessään tuotetta.

Dermatologisesti testattu.

Vaikuttavat aineet

– Vesimeloniuute saa ihon näyttämään terveeltä ja hälventää punaisuutta

– Karpalouute kosteuttaa ja kirkastaa ihoa sekä vastustaa vapaita radikaaleja

– Tomaattiuute auttaa ehkäisemään vanhenemisen merkkejä ja saa ihon hehkumaan

– C-vitamiini aktivoi kollageenin tuotantoa ja saa ihon kiinteämmänsi ja pehmeäksi

– E-vitamiini estää vapailta radikaaleilta pääsyn iholle ja saa ihon näyttämään nuorekkaammata

– Aloe verauute kosteuttaa ihoa ja saa ihon näyttämään nuorekkaammalta

Käyttöohje

Käytä päivittäin niin saat asteittain kehittyvän itserusketuksen tai pidennä rusketusta. Levitä tasaisesti koko keholle mutta varovasti rystysille, polviin, nilkkoihin ja kyynärpäihin.

Käytä Norvell levityskinnasta, jotta ehkäiset kämmenten rusketuksen tai Pese välittömästi kämmenet saippualla ja vedellä levityksen jälkeen. Värin muodostus alkaa 2-3 tunnin kuluessa. Parhaimman tuloksen saat kun odotat +8 tuntia.

Varoitus auringosta

Tuote ei sisällä aurinkosuojaa. Ihon altistuminen auringolle ilman suojakertoimia vanhentaa ihoa nopeammin ja kasvattaa ihosyövän riskiä vaikka iho ei palaisi.

Huomioi myös nämä

Tuote on vain ulkoiseen käyttöön.

Vältä tuotetta joutumasta silmiin.

Jos iho ärtyy tuotteesta, lopeta heti sen käyttö.

Älä käytä alle 3-vuotiaille lapsille.